Opslagruimten voor seizoensgebonden goederen

Zowel als zakelijk huurder of particulier heeft u wellicht behoefte aan een opslagplaats voor seizoensgebonden goederen. In dat geval bent u bij Easybox op de juiste plek. Het is bij ons mogelijk om flexibel en voordelig een opslagplaat te huren voor al uw seizoensgebonden goederen. Bovendien bespaart u bij Easybox op dure magazijn- en contractkosten. Is de wintertijd bijvoorbeeld aangebroken dan kunt u het buitenterras van uw horecagelegenheid bij ons opslaan en direct weer tevoorschijn halen wanneer de lente nog pril is. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld uw kerstartikelen. Mochten deze seizoensgebonden artikelen zomers in de weg staan dan kunt u deze stallen of ophalen tijdens onze flexibele openingstijden. Deze openingstijden bieden u de mogelijkheid om  elke dag tussen 06:00 en 23:00 uw persoonlijke box met seizoensgebonden artikelen te betreden en eventueel leeg te halen of bevoorraden.


Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen bij het opslaan van uw seizoensgebonden goederen bieden wij uiteraard opslagruimten op maat. De maten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2 en alle boxen zijn stofvrij, droog en indien het uw wens is, verwarmd. Bovendien kunt u de opslagplaats voor uw seizoensgebonden goederen naar eigen inzicht inrichten wanneer u dat met ons bespreekt. Zo is het mogelijk om de opslagplaats door ons te laten voorzien van archiefstellingen zoals u dat het liefst voor u ziet.

Moeten er bijvoorbeeld dozen met breekbare kerstartikelen in stellingkasten worden gestald, dan zorgen wij dat deze er staan. Anderzijds is het ook mogelijk om de ruimte door ons leeg te laten zodat u andere seizoensgebonden goederen, zoals tuinmeubelen, in dozen op elkaar kan stapelen. Mocht het zo zijn dat u als particulier uw caravan, vouwwagen of ander seizoensgebonden voertuig bij Easybox wil stallen dan is dat ook mogelijk. Hiervoor bieden wij naast de normale opslagplaatsen ook enkele garageboxen aan voor het opslaan van uw seizoensgebonden goederen. Het aanbod voor deze garageboxen is echter beperkt. Bij interesse dient u daarom contact op te nemen met een van onze vestigingen.

Het laden en lossen van de seizoensgebonden goederen vindt zoals gebruikelijk plaats in de opslaghal. Hier staan transportwagens klaar waarmee u uw kerstartikelen, buitenterras, tuinmeubelen en andere seizoensgebonden artikelen naar uw persoonlijke box kan vervoeren. Met een eveneens persoonlijke pincode heeft u toegang tot de opslagruimte. De aanwezigheid van een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken omtrent de veiligheid van uw seizoensgebonden goederen. Bij Easybox heeft u alleen toegang tot de box. Bovendien zorgen de beveiliging en bewaking ervoor dat uw seizoensgebonden goederen de opslagplaats niet zomaar zullen verlaten.