Archief opslag

Bent u ook in het bezit van een groot archief, en wilt u dit graag veilig opslaan? U bent dan bij Easybox aan het juiste adres. U bent als ondernemer waarschijnlijk wel bekend met het feit dat u verplicht bent om uw archief minstens zeven jaar te bewaren. Het bewaren van deze archieven neemt uiteraard ontzettend veel ruimte in, en het is dan ook niet voor niets dat veel mensen op zoek zijn naar een veilige plek voor de archief opslag. Bij Easybox vindt u deze veilige opslag. Met meer dan vijftien vestigingen door heel Nederland zit er altijd wel een vestiging bij u in de buurt.

Archiveren kost ruimte!

U zult waarschijnlijk net zo goed als wij weten dat archiveren ontzettend veel ruimte in beslag neemt. Veel bedrijven creëren ruim drie meter aan archieven per jaar. Deze archieven moet u minstens zeven jaar bewaren en dus kunt u al snel met een ruimtegebrek kampen. Veel bedrijven hebben niet voldoende ruimte om deze archieven overzichtelijk te kunnen ordenen en dat gaat dan vaak ten koste van de kwaliteit van het bedrijf. Om hier wat meer orde in te brengen kunt u heel eenvoudig bij Easybox archief opslag huren.

Een netjes en overzichtelijk archief

Wilt u uw archief ook netjes en overzichtelijk kunnen opslaan, dan raden we u aan om een speciale archief opslagruimte te huren. Indien u hulp nodig heeft bij het berekenen van de ideale ruimte voor uw bedrijf dan willen wij u hier natuurlijk graag bij helpen. Op de website kunt u ook heel eenvoudig zelf uitrekenen wat u denkt nodig te hebben om al uw archieven netjes op te kunnen slaan. Het is mogelijk om bij Easybox een ruimte te huren voor archief opslag in een geventileerde opslagruimte zodat uw archieven beschermd zijn tegen vorst en vocht, want dat is wel zo handig bij een archief opslag! Mocht u hier meer tips over willen ontvangen dan kunt u daarvoor ook altijd contact opnemen met Easybox. Er zijn immers genoeg klanten die een opslagruimte huren voor archief opslag.

Archiefopslag: veilig en toegankelijk

Easybox zorgt er voor dat uw opslagruimte ten alle tijden goed beveiligd is. Zo beschikt Easybox over een 24-uurs bewakingscamera systeem en wordt uw opslagruimte altijd verhuurd met een groot en stevig slot waarvan alleen u de sleutels heeft. In alle vestigingen is altijd iemand aanwezig tussen 10:00 en 17:00 maar u kunt uw opslagruimte altijd tussen 6:00 en 23:00 openen. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat u netjes overdekt kunt laden en lossen zodat uw spullen niet nat worden mocht het regenen. Met de ruim vijftien vestigingen is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt die plek heeft voor uw archief opslag. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u daarvoor natuurlijk altijd contact opnemen met de vestigingen. Dit kan zowel per email als per telefoon. Onze medewerkers zullen u dan zo goed mogelijk te woord staan.