Dit is waarom huiseigenaren kiezen voor Easybox in Woerden

Het is inmiddels een ware trend geworden onder huiseigenaren om hun woning (deels) aan te verhuren via bijvoorbeeld Airbnb. Dat merken we ook bij Easybox in Woerden. Woerden is een prachtige stad waar vakantiegangers graag komen om te genieten van de mooie natuur. De stad is dus een ideale plek voor een huiseigenaar om zijn woning te verhuren. Steeds meer huiseigenaren in Woerden doen een beroep op onze vestiging in deze mooie plaats. We leggen u in dit artikel uit waarom ze dat doen. Overweegt u ook om uw woning (deels) te verhuren? Dan kan Easybox ook voor u veel betekenen. Lees snel verder om erachter te komen hoe dat zit.

Vreemde mensen rondom uw persoonlijke eigendommen
Het is een ontzettend vriendelijk gebaar wanneer u uw huis openstelt voor andere mensen. Wanneer u uw huis (deels) verhuurt aan vakantiegangers, zijn dat meestal mensen die u niet persoonlijk kent. Het is echter wel uw huis dat u verhuurt, doorgaans dé plek waar mensen hun persoonlijke eigendommen bewaren. De meeste mensen vinden het geen prettig idee dat vreemdelingen in de buurt van deze persoonlijke eigendommen kunnen komen. Hiervoor biedt Easybox dé uitkomst! En daar zijn een aantal huiseigenaren in Woerden gelukkig al achter gekomen.

Sla uw persoonlijke eigendommen op bij Easybox!
Wij merkten dat huiseigenaren die hun woning in Woerden wilden gaan verhuren aan toeristen, op zoek gingen naar een andere plek om hun persoonlijke eigendommen (tijdelijk) op te slaan.  Bij Easybox in Woerden kwamen namelijk steeds meer huiseigenaren die op zoek waren naar een opslagruimte on hun persoonlijke spullen in op te kunnen bergen. Sommige huiseigenaren hadden maar een kleine ruimte nodig, anderen weer een wat grotere. Daarnaast wilden een aantal huiseigenaren hun spullen maar tijdelijk opslaan, zolang er vakantiegangers in de woning aanwezig waren, en andere juist voor een langere periode.

Waarom kiezen huiseigenaren voor Easybox in Woerden?
Al deze huiseigenaren hebben gekozen voor Easybox in Woerden en er komen steeds meer bij. We leggen hieronder uit hoe dat komt.

Opslagboxen in verschillende maten
Bij elke vestiging van Easybox, dus ook die in Woerden, kunt u kiezen uit opslagboxen in verschillende maten.

Wij hebben namelijk de volgende opslagboxen:

 • Opslagbox XXS: 1 bij 1,5m², ruimte genoeg voor 10 verhuisdozen;
 • Opslagbox XS: 1,5 bij 3m², genoeg ruimte voor 45 verhuisdozen;
 • Opslagbox S: 3 bij 4m², ruimte genoeg voor 115 verhuisdozen;
 • Opslagbox M: 4 bij 7m², genoeg ruimte voor 180 verhuisdozen;
 • Opslagbox L: 7 bij 10m², ruimte genoeg voor 270 verhuisdozen;
 • Opslagbox XL: 10 bij 15m², genoeg ruimte 375 verhuisdozen;
 • Opslagbox XXL: 15 bij 18m², ruimte genoeg voor 475 verhuisdozen.

Hierdoor kan dus zowel iemand die maar een aantal persoonlijke eigendommen wil opslaan, als iemand die er heel veel van wil opslaan bij Easybox terecht.

Flexibele huur- en opzegtermijnen
Naast de ruime keuze uit verschillende formaten opslagboxen, is er nog een groot voordeel van Easybox. Wij hanteren namelijk flexibele huur- en opzegtermijnen. Wij hanteren bijvoorbeeld al een huurtermijn van maar 14 dagen. Deze flexibiliteit is natuurlijk ideaal wanneer u maar tijdelijk of bepaalde periodes in het jaar uw woning verhuurt en uw persoonlijke eigendommen wilt opbergen.

Echter geldt hierbij wel: hoe langer de huurperiode en de opzegtermijn zijn, hoe lager het huurtarief is dat wij u kunnen aanbieden.

Goede beveiliging
U slaat uw spullen natuurlijk niet voor niets op wanneer u uw huis verhuurt. U wilt namelijk er zeker van zijn dat er niets met uw spullen gebeurt. Bij Easybox begrijpen we dat maar al te goed, vandaar dat de beveiliging van onze opslagruimtes bij ons hoog in het vaandel staat.

Bij Easybox:

 • Zijn er rondom en in het gebouw beveiligingscamera’s aanwezig die 24/7 aanstaan;
 • Zijn er tijdens openingstijden medewerkers aanwezig die erop toezien dat alleen bevoegden het pand betreden;
 • Krijgt u een unieke pincode waarmee alleen u (en de mensen die u er zelf toestemming voor geeft) toegang krijgen tot de box;
 • Kunt u met een hangslot uw opslagbox extra goed beveiligen.

Maak vrijblijvend een afspraak
Overweegt u ook om mee te doen met de trend en uw woning (deels) te verhuren, maar ziet u het ook niet zitten dat mensen bij uw persoonlijke eigendommen kunnen komen? Dan biedt het huren van een opslagbox bij Easybox dé uitkomst. Maak vrijblijvend een afspraak met een medewerker van onze vestiging bij u in de buurt. Tijdens uw afspraak leidt de medewerker u graag rond in het pand en vertelt hij u graag over alle mogelijkheden.