Dit is waarom scholen voor Easybox kiezen!

Vakanties zijn voor scholen de perfecte gelegenheid om achterstallig onderhoud weg te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verven van de muren of het leggen van een nieuwe vloer. De leerlingen en leraren genieten van hun vakantie, terwijl hun school paraat wordt gemaakt voor het nieuwe schooljaar. Er is natuurlijk wel 1 nadeel: waar laat u alle meubels en spullen van de school? Daar vond een basisschool in Zwijndrecht een goede oplossing voor: Easybox!

Op zoek naar opslagruimte 
Een aantal weken voor het begin van de zomervakantie werd onze Easybox vestiging in Zwijndrecht benaderd door een basisschool in dezelfde plaats. De basisschool kreeg in de zomervakantie een nieuwe vloer. Hierdoor moest de hele school worden leeggehaald. Maar waar laat u toch al die spullen? Een medewerker van de school had al eens van Easybox gehoord en pleegde een belletje naar Easybox in Zwijndrecht. Na dit telefoontje en een rondleiding door onze vestiging in Zwijndrecht besloot de school om alle meubels en spullen gedurende de zomervakantie bij Easybox in Zwijndrecht op te slaan.

Waarom koos de basisschool voor Easybox in Zwijndrecht? 
Er zijn een aantal redenen waarom de basisschool ervoor heeft gekozen de spullen op te slaan bij Easybox.

Keuze uit verschillende formaten opslagboxen 
Bij Easybox heeft u de keuze uit verschillende formaten opslagboxen. Daarnaast is er in overleg veel mogelijk. Zo had de basisschool uit Zwijndrecht een aantal XXL boxen nodig voor de tafels, stoelen en kasten. Echter had de school ook nog spullen (boeken, apparaten, knutselspullen) die samen prima in een XL box konden worden opgeslagen. Doordat u bij Easybox niet persé alleen maar XXL boxen kunt huren, maar ook boxen van andere formaten, huurt u bij Easybox alleen de ruimte die u echt nodig heeft. En dat is natuurlijk een groot voordeel!

Flexibele huur- en opzegtermijnen 
Wat de basisschool nog een groot voordeel vond van Easybox, is dat wij flexibele huur- en opslagruimtes hanteren. De basisschool had natuurlijk alleen maar voor een periode van 6 weken een opslagruimte nodig. In goed overleg zijn we tot een mooie overeenkomst gekomen waar beide partijen tevreden over zijn. Hierdoor zit de school nu niet voor een langere tijd aan een opslagruimte vast die zij niet gebruiken.

Ruime openingstijden 
Ook onze ruime openingstijden vond de school erg fijn. Bij Easybox heeft u namelijk 7 dagen in de week toegang tot uw opslagbox, ook buiten kantooruren om. Hierdoor kon de school prima de laatste schooldag met de leerlingen afsluiten en na schooltijd in alle rust de inboedel inpakken en verhuizen naar hun opslagruimte bij Easybox in Zwijndrecht.

Kwaliteit van de boxen en beveiliging 
Schoolspullen en meubels zijn duur, dus het is logisch dat u als medewerker van een basisschool niet wilt dat ze beschadigd raken of worden gestolen. Het is dan ook niet gek dat het team van de basisschool erg secuur te werk ging bij het vinden van de juiste oplossing voor de opslag van hun inboedel. Tijdens de rondleiding die een medewerker van Easybox aan het schoolteam gaf, kon het team zelf zien dat wij alleen droge en schone boxen verhuren. Daarnaast vertelde de medewerker van Easybox dat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo zijn er elke dag de hele dag door bewakingscamera’s actief die opnames maken van wat er in en rondom het gebouw gebeurt. En tijdens openingstijden zijn er ook beveiligers aanwezig die erop toezien dat alleen bevoegden de vestiging betreden. Bovendien krijgt u als huurder van een box een unieke pincode, zodat alleen uzelf toegang hebt tot de box.

Na de rondleiding was de keuze van de school dan ook snel gemaakt; ze kozen ervoor om de inboedel van de school bij Easybox in Zwijndrecht op te slaan. De zomervakantie is inmiddels alweer bijna ten einde en de school is nog steeds erg blij dat ze voor Easybox hebben gekozen!

Maak vrijblijvend een afspraak! 
Werkt u ook op een school of een ander bedrijf dat in de toekomst voor een bepaalde periode de inboedel elders moet opslaan? Neem dan dezelfde goede beslissing als deze basisschool heeft gedaan en sla de inboedel op bij Easybox! Doordat wij door heel Nederland vestigingen hebben, zit er vast wel een vestiging bij u in de buurt. U mag altijd contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak.