Een bedrijfsopslagruimte huren

Voor bedrijven kan het erg handig zijn om een opslagruimte te huren. Wanneer u een bedrijf heeft dat een beperkte ruimte heeft om spullen op te slaan, kan het huren van een extra opslagruimte van belang zijn. Wellicht heeft u een bedrijf dat werkt met seizoenen of veel promotiematerialen. Wij bij Easybox bieden hier een goede oplossing voor. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken om het behoud van de kwaliteit van uw eigendommen, want door heel Nederland bieden wij droge, schone en veilige opslagruimte voor ieder type bedrijf. Bovendien kunt u van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds terecht bij uw opslag, gedurende zeven dagen per week.

Wat wij bieden

Bij Easybox bieden wij een compleet aanbod van opslag-oplossingen voor kleine bedrijven en grote multinationals. Op deze manier is er voor elk bedrijf een geschikte oplossing te vinden. Onze opslagruimten zijn veilig en flexibel. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om een opslagruimte te huren die geventileerd en verwarmd is. In heel Nederland zijn vestigingen van Easybox, waardoor u altijd een opslagruimte bij u in de buurt kunt vinden. Bovendien biedt Easybox regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, waaronder 20% korting op de huur van een bedrijfsopslagruimte. Al onze zakelijke opslagruimten zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Bovendien worden al onze opslagruimten bewaakt door videocamera’s die gevestigd zijn op strategisch uitgekozen posities. De veiligheid en toegang van de gehuurde opslagruimte wordt extra versterkt doordat u alleen toegang heeft tot uw opslagruimte door een pincode die voor u alleen gegenereerd is. Door middel van deze persoonlijke pincode bent u de enige gemachtigde die toegang heeft tot uw opslagruimte.

Soorten opslagruimten

Bij Easybox begrijpen wij hoe belangrijk het voor bedrijven is om een opslagruimte te huren die zo flexibel mogelijk is. Wij vinden dat het huren van opslagruimte gemakkelijk moet kunnen zijn. Daarom hebben wij een pagina opgesteld die het bedrijven makkelijk maakt om de dichtstbijzijnde vestiging te vinden. Via deze tool ziet u alle beschikbare opslagruimtes bij u in de buurt. Het uitkiezen van een opslagruimte werkt zo heel gemakkelijk: het enige dat u hoeft te doen is een opslagruimte uitkiezen en het online formulier invullen om de opslag te reserveren. Vervolgens nemen wij contact met u op. Het reserveren van een opslagruimte is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer u niet zeker weet hoe groot de opslagruimte moet zijn, kunt u gebruikmaken van de ruimtecalculator die het u gemakkelijker maakt om de juiste maat te kiezen.