Het gemak van het huren van een opslag

Het huren van een opslagruimte is in erg veel gevallen handig. Voor particulieren kan het van pas komen bij een overschot aan spullen of tijdens een verbouwing of verhuizing. Voor bedrijven kan het huren van een opslagruimte van belang zijn wanneer u met veel promotiemateriaal werkt of gebonden bent aan seizoenen. Bij Easybox wordt de grootte van uw opslag box afgestemd op uw behoefte, waardoor u nooit teveel betaalt. De opslagruimten variëren hierbij van extra kleine box tot zeer veel opslag. Opslagruimte gericht op zakelijk gebruik zijn boxen van 11 tot 21 m2 en gelegen aan de drive, waardoor er gemakkelijk in- en uitgeladen kan worden.

Ook bestaat nog de speciale extra grote opslagruimtes. Deze variëren van 50m2 tot 100 m2. Wanneer u hier meer informatie over zou willen, kunt u telefonisch contact opnemen met de vestiging naar keuze of de homepage van de dichtstbijzijnde vestiging bekijken. Wanneer u niet precies weet hoeveel opslagruimte u nodig heeft, kunt u gebruikmaken van de ruimtecalculator, die een duidelijke indicatie geeft van de hoeveelheid te huren opslagruimte.

Veiligheid

Bij Easybox hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw eigendommen. Alle opslagruimte in de verschillende vestigingen voldoen aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door verzekeraars gesteld worden aan opslagbedrijven. Daarnaast beschikt Easybox over 24 uurs videobewaking. Bovendien wordt het pand ’s nachts bewaakt door een beveiligingsbedrijf.

Alle vestigingen zijn bovendien voorzien van een alarmsysteem met bewegingsmelders. Verder is roken verboden in al onze vestigingen en heeft u alleen toegang tot uw gehuurde opslagruimte met een persoonlijke pincode. U kunt, wanneer u uw pincode bent vergeten, alleen een nieuwe pincode ontvangen van Easybox wanneer het huurcontract op uw naam staat. Hiervoor dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Verzekeringen

Alle goederen die u bij Easybox opslaat, dienen verzekerd te zijn. Dit kunt u doen via uw eigen inboedelverzekering. Hierbij dient u te letten op het feit dat de voorwaarden per verzekeraar kunnen verschillen. Niet alle verzekeraars dekt goederen die buiten uw eigen woning worden opgeslagen. De dekking is bovendien vaak maar tijdelijk. Het is hierom erg belangrijk om de voorwaarden van uw inboedelverzekering goed te bekijken. Hier kunt u zien of de goederen die u bij Easybox hebt opgeslagen verzekerd zijn.

Toegang door anderen tot uw opslagruimte

Indien gewenst kunt u ook iemand anders toegang geven tot uw opslagruimte. Wij raden u echter aan om zorgvuldig om te gaan met de persoonlijke pincode. U bent als huurder verantwoordelijk voor de toegang en gang van zaken in uw opslagruimte. U ontvangt drie sleutels, waarvan u zelf kunt kiezen of u ze zelf houdt, of aan bijvoorbeeld een familielid geeft. U kunt er ook voor kiezen om een extra pincode aan te maken. Op deze manier kunnen anderen toch gebruikmaken van opslagruimte, wanneer u er niet bent. U als huurder kunt er tevens voor kiezen om de extra aangemaakte pincode op ieder gewenst moment buiten werking te laten stellen.