Het huren van opslag tijdens een verhuizing of verbouwing

Wanneer u een verhuizing of verbouwing gepland heeft, zal u veel aan uw hoofd hebben. Naast de stress die zoiets met zich mee brengt, dient u rekening te houden met het feit dat u uw eigendommen tijdens deze periode ergens kwijt moet kunnen. Zeker bij een verhuizing is er meestal een periode van overbrugging waarin wat extra ruimte voor uw eigendommen zeer gewenst is. Bij Easybox kunt u uw spullen op een gemakkelijke manier voor een korte of langere periode opslaan. U kunt er ook voor kiezen om waardevolle bezittingen zoals een motor of oldtimer tijdelijk bij ons op te slaan.

Een goed advies

Wanneer u ervoor kiest om een opslag te huren bij Easybox, bent u verzekerd van een goed advies. Wij begrijpen goed dat het moeilijk voor u kan zijn om te bepalen hoeveel opslagruimte u precies nodig heeft. Op onze website vindt u een ruimtecalculator, waar u kunt uitrekenen hoeveel opslagruimte u ongeveer nodig hebt. Hiervoor dient u allereerst aan te geven of u een opslagruimte wil huren als particulier of als bedrijf. Vervolgens kunt precies aangeven hoeveel bezittingen u wilt opslaan. Denk hierbij aan de hoeveelheid stoelen, bureaus of eettafels.

U kunt zelfs berekenen hoeveel ruimte het opslaan van een dressoir, wandmeubel of verhuisdoos kost. Op basis hiervan kunnen wij inschatten hoeveel opslagruimte u precies nodig heeft. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen en vragen naar een rondleiding bij een specifieke opslagruimte. Onze medewerkers vertellen u dan graag meer. U kunt gemakkelijk een afspraak maken bij een vestiging bij u in de buurt.

De opslagruimte

De opslagruimte die Easybox levert, is veilig, verwarmd en droog. Uw eigendommen zullen hier dus veilig opgeslagen worden. De veiligheid wordt extra versterkt door het feit dat er 24-uurs videobewaking aanwezig is en roken en open vuur verboden is in en rond de vestigingen. Het opslaan van kleding, hobbyspullen, foto’s of persoonlijke archieven kunt u dus met een gerust hart doen. Het sjouwen van spullen is overigens overbodig bij Easybox. In- en uitladen gaat heel gemakkelijk, doordat er gratis gebruik kan worden gemaakt van grote (steek)karren en een goederenlift. Er zijn zelfs opslagruimtes die bereikbaar zijn met de auto.

Bereikbaarheid Easybox

Easybox vindt dat u gemakkelijk terecht moet kunnen bij uw eigendommen. Het zijn tenslotte uw spullen, waar u bij moet kunnen wanneer u dat wil. Voor klanten zijn de opslagruimten bereikbaar tussen 06.00 uur en 23.00 uur. De receptie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.