Het huren van opslagruimte bij een overschot aan spullen

In je leven spaar je een groot aantal spullen. Het komt regelmatig voor dat mensen zoveel bezittingen hebben dat ze dit ervaren als een overschot aan spullen. Wanneer zelfs de zolder helemaal vol staat, kan het huren van een opslagruimte een uitkomst bieden. Bij Easybox kunt u zowel als particulier als zakelijk opslagruimte huren. De producten en diensten kunnen hierbij hetzelfde zijn, maar qua doeleinden kan dit verschillen. Als zakelijke huurder van opslagruimte kunt u wellicht behoefte hebben aan een tijdelijke opslagplaats voor producten die gebonden zijn aan een specifiek seizoen of voor promotiemateriaal. U kunt dan een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, waarbij u magazijn- en contractkosten bespaart. Easybox heeft meer dan 15 vestigingen met opslagruimtes in grote delen van Midden- en Zuid-Nederland. Bij ons kunt u al een opslag huren van 1m2 en kunt u rekenen op een zeer flexibele huurtermijn. Easybox biedt bovendien maandelijks verschillende aanbiedingen per vestiging. Indien hier u meer over wilt weten, kunt u contact opnemen met de vestiging naar keuze voor een advies op maat dat compleet aansluit op uw voorkeuren.

Formaten opslagruimte

De standaardformaten van de boxen variëren van één tot vijftig vierkante meter. Indien gevraagd kunnen de opslagruimten worden voorzien van grote archiefrekken. De opslagruimten bij Easybox zijn droog, stofvrij en kunnen verwarmd worden. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de grootte of inrichting van de box, kunt u dit altijd overleggen. U kunt er ook voor kiezen om stevige verhuisdozen te kopen bij Easybox. Voor €17,50 heeft u tien stuks en voor €32,50 bezit u er twintig.

Veiligheid

Bij Easybox staat veiligheid voorop. Door gebruik te maken van een persoonlijke pincode heeft u iedere dag tussen 06.00 uur en 23.00 uur toegang tot een opslagruimte. Ons uitgebreide beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u bij uw box terecht kunt. Wel kunt u er zelf voor kiezen om ook anderen te registeren, zoals bijvoorbeeld gezinsleden, zodat ook zij bij uw gehuurde opslagruimte terecht kunnen. Verder zorgen de beveiliging en bewaking voor een extra beveiliging van uw box en is er vierentwintig uur per dag videobewaking. Tenslotte kunt u voor specifieke vragen dagelijks tussen 10.00 uur en 17.00 uur terecht bij onze receptie.