Het huren van opslagruimte bij een periode in het buitenland


Mocht het zo zijn dat u voor een periode in het buitenland verblijft dan is het begrijpelijk dat u bepaalde eigendommen het liefst veilig heeft opgeborgen. Easybox biedt voor situaties als deze een uitkomst en verhuurt aan particulieren die voor een periode in het buitenland zitten flexibel en voordelig een opslagplaats. Bovendien bespaart u bij Easybox op dure magazijn- en contractkosten. Gaat u bijvoorbeeld een half jaar in het buitenland studeren of reist u voor uw werk heel de wereld over dan kunt u kostbare delen van uw inboedel of andere eigendommen voor de periode dat u in het buitenland verblijft, stallen in een van onze opslagplaatsen. Zelfs tijdens een lange reis naar een ander werelddeel biedt Easybox de mogelijkheid om uw eigendommen veilig op te slaan.  Op deze manier hoeft u zich geen moment zorgen te maken dat uw eigendommen verdwijnen en kunt u met een gerust hart voor een periode in het buitenland verblijven.

Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen wanneer u voor een periode in het buitenland verblijft, bieden wij uiteraard opslagruimten op maat. De maten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2 en alle boxen zijn stofvrij, droog en indien het uw wens is, verwarmd. Bovendien kunt u de opslagplaats deels naar eigen inzicht inrichten wanneer u dat bespreekt alvorens u voor een periode naar het buitenland vertrekt. Zo zorgen wij indien u dat wenst voor bijvoorbeeld archiefkasten zodat u waardevolle documenten veilig kan opbergen tijdens uw periode in het buitenland. Verlangt u echter naar een compleet lege ruimte waar u delen van de inboedel van uw studentenkamer of meubels uit uw achtertuin kwijt kan, dan laten wij de box uiteraard leeg. Het is zelfs mogelijk om de oldtimer die u van opa heeft geërfd veilig bij ons te stallen gedurende uw periode in het buitenland. Hiervoor beschikken wij over enkele garageboxen. Het aanbod van deze boxen is echter beperkt. Bij interesse dient u daarom contact op te nemen met een van onze vestigingen.

Het laden en lossen van de goederen die u tijdens uw periode in het buitenland bij ons wil opslaan, vindt zoals gebruikelijk plaats in de opslaghal. Hier staan ten alle tijden transportwagens klaar waarmee u uw eigendommen naar uw persoonlijke box kan vervoeren. Met een eveneens persoonlijke pincode heeft u gedurende onze flexibele openingstijden van 06:00 tot 23:00 toegang tot de opslagruimte. Deze openingstijden gelden voor alle dagen in het jaar. Mocht u willen dat familieleden, vrienden of andere belanghebbenden ook gebruik kunnen maken van uw box tijdens de periode dat u in het buitenland verblijft, dan dienen deze personen zich ook te registeren. Wanneer deze mensen geregistreerd staan kunnen zij met uw unieke pincode ook gebruik maken van de opslagplaats. Wees echter voorzichtig het met doorspelen van uw pincode. Dit doet u volledig op eigen risico.