Hoe dit stel dankzij Easybox in Gorinchem een wereldreis kon maken

Er kunnen verschillende redenen zijn om een box te huren bij Easybox. De medewerkers van Easybox in Gorinchem stuitten kortgeleden op een wel heel leuke reden. Er meldde zich namelijk een stel bij de vestiging met de vraag of zij een opslagruimte konden huren, omdat ze een wereldreis gaan maken. Natuurlijk zeiden onze medewerkers volop ja!

Waarom een opslagruimte huren als u op wereldreis gaat?
Een wereldreis is natuurlijk een enorm avontuur: u bent doorgaans een lange periode van huis en gaat eindelijk de landen bezoeken waar u al zo lang naartoe wilt. Of de reis soepel verloopt, wat u zult zien en welke mensen u zult tegenkomen is nog 1 grote verrassing. Het is dan ook niet meer dan normaal om ontzettend veel zin te hebben in de reis, maar het ook een beetje spannend te vinden. Niets is dan natuurlijk zo fijn als het thuis goed geregeld te hebben. Zo dacht ook het stel dat aanklopte bij Easybox in Gorinchem. Zij waren van plan om voor minstens een jaar op reis te gaan en wilden volop van de reis genieten. Daarom besloten ze om hun waardevolle spullen, die ze niet mee op reis konden nemen, op te slaan bij Easybox. Dan wisten ze tenminste zeker dat die veilig stonden opgeborgen en hoefden ze zich daar niet druk over te maken.

Genoeg andere redenen
Uiteraard kunnen er ook andere redenen zijn om een opslagruimte te huren wanneer u van plan bent om een wereldreis te maken. Sommige mensen kiezen voor het maken van een wereldreis ervoor om alles achter zich te laten. De huur wordt opgezegd of het huis wordt te koop aangeboden en soms wordt er zelfs ook ontslag genomen bij de huidige baan. Echter betekent dit niet per definitie dat u ook afscheid moet nemen van de spullen waaraan u gehecht bent geraakt of die u gewoonweg nog niet kwijt wilt. U kunt natuurlijk zoveel mogelijk spullen meenemen, maar niet alles zal in uw koffer en rugzak passen. Het is zonde als u om deze reden spullen die u niet mee op reis kunt nemen weg zou doen.

En wellicht wilt u bij terugkomst op een andere plaats in Nederland een nieuwe start maken, maar wel met de spullen die u al had. Of misschien gaat u zich na het reizen settelen in het buitenland en wilt u dan de spullen die voor u emotionele waarde hebben dan weer terug hebben? Dan is het natuurlijk ideaal dat u al die tijd uw spullen veilig heeft kunnen opbergen bij Easybox!

Waarom koos het stel voor Easybox in Gorinchem?
Het stel dat we al eerder in dit artikel noemden, koos om een aantal redenen voor Easybox in Gorinchem, namelijk:

  • De Easybox vestiging in Gorinchem is dicht in de buurt van hun woning;
  • De huurtarieven die Easybox hanteert, zijn zeer aantrekkelijk;
  • Bij Easybox heeft alleen de huurder van de box er toegang tot;
  • Bij Easybox staan spullen niet alleen veilig, maar ook droog opgeslagen;
  • Bij Easybox is er een ruime keuze uit verschillende formaten boxen, zodat u nooit box huurt waarvan u de ruimte niet volledig benut;

Bovendien sprak het stel het flexibele beleid van Easybox enorm aan. Bij Easybox hanteren we namelijk flexibele huur- en opzegtermijnen. Hierdoor hoefde het stel niet langer dan nodig was bij Easybox in Gorinchem een opslagbox te huren.

Dankzij de goede service van Easybox durfde het stel aan om huis en haard achter zich te laten en een prachtige wereldreis te maken.