Inboedel opslaan

Zowel verhuizen als verbouwen is altijd een chaotische onderneming waarbij uw eigendommen meermaals in de weg staan. Daarnaast is het mogelijk dat u uw spullen veilig wil hebben opgeborgen wanneer u voor een periode in het buitenland verblijft. Easybox biedt in situaties als deze een uitkomst. Uw inboedel tijdelijk opslaan is bij ons geen enkel probleem. Bovendien bespaart u bij Easybox op dure magazijn- en contractkosten. Indien het om een verhuizing gaat, is het zelfs mogelijk om bij ons verhuisdozen te kopen, zodat alles zo soepel mogelijk verloopt. Voor €17,50 koopt u 10 verhuisdozen en voor slechts €32,50 koopt u er 20. De gevulde verhuisdozen kunt u uiteraard bij ons opslaan terwijl u in uw nieuwe huis bijvoorbeeld een vloer legt, de muren verft of een keuken installeert. Bent u op reis en wilt u uw waardevolle eigendommen veilig opbergen dan kan dat natuurlijk ook. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat er kostbare delen van uw inboedel verdwijnen en kunt u met een gerust hart in het buitenland verblijven.

Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen wanneer u voor een periode in het buitenland verblijft, bieden wij uiteraard opslagruimte op maat. De maten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2 en alle boxen zijn stofvrij, droog en indien het uw wens is, verwarmd. Voor het opslaan van uw inboedel is maat S de meest gebruikte opslagruimte. Deze de standaard opslag box voor particulieren varieert van 2 tot 4 m2. Uiteraard is het altijd mogelijk een grotere opslagruimte te huren. Maat M bijvoorbeeld is ook zeer geschikt voor het opslaan van de inboedel. Tevens is het mogelijk om gratis over te stappen op een grotere of een kleinere opslagruimte wanneer u dat wil. Van maandag tot en met vrijdag zijn er tussen 10:00 en 17:00 altijd werknemers aanwezig die u daarbij kunnen helpen. Wilt u uw opslagruimte naar eigen inzicht inrichten dan is dat ook mogelijk. Verwacht u bijvoorbeeld stellingkasten nodig te hebben voor de kleinere onderdelen van uw inboedel dan kunnen die in overleg met ons worden geïnstalleerd.

Het laden en lossen van uw inboedel vindt zoals gebruikelijk plaats in de opslaghal. Hier staan ten alle tijden transportwagens klaar waarmee u de verhuisdozen en meubels naar uw persoonlijke box kan vervoeren. Met een eveneens persoonlijke pincode heeft u gedurende onze flexibele openingstijden van 06:00 tot 23:00 toegang tot de opslagruimte. Deze openingstijden gelden voor alle dagen in het jaar. Stel dat een aantal vrienden u helpt met verhuizen of verbouwen en u wilt dat zij ook uw opslagruimte kunnen betreden, dan dienen deze personen zich te registeren. Wanneer zij geregistreerd staan kunnen zij met uw unieke pincode ook gebruik maken van de opslagplaats. Wees echter voorzichtig het met doorspelen van uw pincode. Dit doet u namelijk volledig op eigen risico. Verder hoeft u uiteraard niet te vrezen dat uw inboedel de opslagruimte verlaat. De beveiliging en bewaking van Easybox zorgen ervoor dat alles op zijn plek blijft. Bovendien maken wij in en rond onze vestigingen gebruik van 24 uurs videobewaking.