• Bel ons: 0800 3279269
 •  
 • Zakelijke opslag
  Wilt u bedrijfsgoederen opslaan? Easybox is uw flexibele partner
  Maandelijks schaalbare opslagruimte
  Advies in keuze van uw opslagruimte
  Overdekt laden en lossen
  Veilige & Bewaakte opslag
  7 dagen per week toegankelijk
Wilt u bedrijfsgoederen opslaan? Bijvoorbeeld archieven, promotiemateriaal, meubilair of bulkgoederen? Bij Easybox® zorgen we ervoor dat uw goederen altijd veilig en droog liggen.

Vraag onderstaand vrijblijvend een offerte aan dmv onze 3 stappen wizard of Druk hier om direct een offerte aan te vragenVestiging
Zoek op postcodeZoeken

Kies de gewenste oppervlakte
    
XXS XS S M L XL XXL
Steek wagen
Aantal vierkante meters 1-1 1-3 3-4 4-7 7-10 10-15 15-18
Aantal dozen 10 45 115 180 270 375 475
Prijs indicatie op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Offerte Offerte Offerte Offerte Offerte Offerte Offerte
XXS XS S M L XL XXL
Steek wagen
Aantal vierkante meters 1-1 1-3 3-4 4-7 7-10 10-15 15-18
Aantal pallets 0 1 3 6 9 12 15
Prijs indicatie op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Offerte Offerte Offerte Offerte Offerte Offerte Offerte


Wanneer u vrijblijvend meer informatie wenst over onze diensten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, vul dan onderstaand formulier in!

We zullen vanzelfsprekend zo spoedig als mogelijk reageren.
Easybox contactWanneer u vrijblijvend meer informatie wenst over onze diensten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, vul dan onderstaand formulier in!

We zullen vanzelfsprekend zo spoedig als mogelijk reageren.

Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Zakelijke opslag bij Easybox

Wij bieden:

 1. Compleet aanbod van opslag-oplossingen voor kleine bedrijven tot grote multinationals
 2. Veilige en flexibele opslagoplossingen
 3. Geventileerde & Verwarmde opslagruimte
 4. Vestigingen in geheel Nederland
 5. 20% korting op de huur van uw box!

Bedrijven hebben vaak opslagruimte nodig. Of u nou een multinational bent of een ZZPer; Easybox® is een betrouwbaar self storage bedrijf dat u flexibele en veilige opslag biedt die aan uw wensen voldoet.

Onze vestigingen zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Daarnaast worden al onze vestigingen bewaakt door videocamera's op strategische plekken. Alleen u of uw gemachtigde heeft toegang tot uw opslagruimte middels een persoonlijke pincode.


Voor kleine, middelgrote, grote en internationale bedrijven hebben wij een breed aanbod aan opslagruimtes: van ruimtes zo groot als een kast tot opslagruimtes voor grote voorraden en goederen op pallets.


Onze opslagruimtes zijn makkelijk toegankelijk. We hebben ook opslagruimte buiten het gebouw waarbij u met uw auto of vrachtwagen tot aan de opslagruimte kunt rijden en we hebben opslagruimtes binnen het gebouw. U kunt geventileerde opslagruimte huren om uw goederen tegen vocht en vorst te beschermen.


Waarom langskomen?

Onze opslagruimtes hebben verschillende afmetingen en variëren in grootte. Van klein en compact tot aan groot met veel bulkvolume. Er zijn ruimtes die makkelijk met de auto kunnen worden bereikt en ruimtes die iets verder gelegen zijn in het pand of te bereiken zijn via onze goederenlift. Deze verschillen bepalen de prijs van een opslagruimte bij Easybox en daarom biedt Easybox u graag een prijs op maat. Op locatie vinden wij dus samen met u de meest geschikte ruimte die past bij uw kostenraming en wensen.

 1. Aantal m2
  Een grote ruimte is duurder dan een kleinere ruimte.
 2. Vraag en Aanbod
  Naar sommige categorieën is veel vraag. Deze ruimtes hebben een andere
  prijsstelling dan een ruimte waar iets minder vraag naar is.
 3. Duur van de overeenkomst
  Bij Easybox huurt u zeer flexibel, de minimale huurtermijn is zelfs maar 14 dagen en afhankelijk van de overeenkomst kunt u opzeggen met ook 14 dagen. Uiteraard biedt een langere overeenkomst u veel  voordeel en maakt de prijs nog aantrekkelijker.
 4. Ligging van de ruimte in het gebouw
  De ligging van de ruimte in het gebouw kan van invloed zijn op de prijs. Denkt u hierbij maar aan heel dicht bij de ingang, bereikbaar met de auto, een ruimte op de begane grond of 1e etage (lift aanwezig).
 5. Locatie van de vestiging
  Net als bij het kopen of huren van een woning heeft de locatie van een Easybox vestiging invloed op de prijs van een opslagruimte. Buiten de randstad of buiten het centrum biedt voordeel.