Opslag bedrijven

Het maakt niet uit wat voor bedrijf u heeft, bij Easybox huren ontzettend veel verschillende bedrijven die behoefte hebben aan een goede opslagplek. Bedrijven opslag is niet altijd eenvoudig te vinden, maar bij Easybox bent u aan het goede adres. U kunt hier veilig en betrouwbaar opslag huren voor uw bedrijf. Indien u niet precies weet wat voor opslag u nodig heeft en hoe groot de ruimte zal zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies.

Verschillende soorten opslag

U kunt bij Easybox veel verschillende soorten opslag huren. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de opslag bepalen wij dan de huurprijs voor u. Wellicht heeft u een opslagruimte nodig voor uw bedrijf van slechts 5m2, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op zoek bent naar een grotere opslagruimte voor bijvoorbeeld geluidsapparatuur of schilderijen. Ook in dat geval kunt u bij Easybox een perfecte opslagruimte huren. Onze opslagruimtes zijn verdeeld in verschillende formaten en lopen van XXS tot XXL. Naast de verschillende formaten opslagruimte kunt u er ook voor kiezen om een geventileerde opslagruimte te huren. Een geventileerde opslagruimte wordt meestal gehuurd om goederen of producten te beschermen tegen vocht en vorst. Er zijn bij Easybox veel bedrijven die een opslagruimte huren om archieven in op te slaan, kantoorapparatuur, geluidsapparatuur, kunstcollecties, verzamelcollecties, winkelvoorraden, en bijvoorbeeld seizoensgebonden pakketten en producten.

Makkelijk en veilig


U zult het misschien niet verwachten maar het huren van een opslag bij Easybox is ontzettend eenvoudig. U kunt op de website heel gemakkelijk zien wat voor verschillende opslagruimtes er zijn en welke opslagruimte het beste bij uw bedrijf zou passen. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk ook altijd de hulp inschakelen van onze professionals. Mocht u nou een opslagruimte huren en blijkt een jaar later deze ruimte niet groot genoeg meer te zijn, dan kunt u bij ons kostenloos overstappen op een grotere opslagruimte. Voor het lossen en laden van uw producten staat u bij ons natuurlijk ook altijd droog zodat er niets verkeerd kan gaan met de opslag van uw bedrijf. Door de continue videobewaking en het professionele alarm systeem dat wij gebruiken in al onze vestigingen kunt u er zeker van zijn dat al uw spullen veilig zijn in onze opslagruimtes. Daarnaast geven wij u een persoonlijke code waarmee u het terrein kunt betreden. We raden u dan ook aan, voor uw eigen veiligheid en dat van anderen, om deze code voor uzelf te houden en niet met anderen te delen. Daarnaast beschikt alleen u over de sleutel van de opslag zodat hier  niemand anders bij kan. Ook hiervoor geldt dat wij u aanraden om deze sleutel niet bij te laten maken zodat er te veel exemplaren in omloop zijn en u wellicht het overzicht kwijt kunt raken.

Opslag bedrijven

De opslag voor bedrijven wordt erg eenvoudig en toegankelijk doordat Easybox maar liefst vijftien vestigingen heeft in heel Nederland. Op die manier kunt u voor de opslag van uw bedrijf altijd wel een geschikte plek vinden voor de opslag van spullen van uw bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over ons!