• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Gorinchem

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Gorinchem
offerte aanvragen

Opslagruimte in Gorinchem, met alle Easybox voordelen

In de gemeente Gorinchem heeft Easybox een vestiging met een hele centrale ligging. U kunt terecht voor duurzame of tijdelijke opslag in Gorinchem. Hier kunt u terecht voor voordelige opslag met hele fijne aanbiedingen en ontzettend goede service. Dit is immers waar Easybox garant voor staat.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Jolanda Verhoef
Review geplaatst op:
Onderwerp: Gorinchem
Beoordeeld met:

opslag was schoon en goed geventileerd.rngoede beveiliging en de prijs viel me erg mee

Auteur: Marco
Review geplaatst op:
Onderwerp: Gorinchem
Beoordeeld met:

makkelijk bereikbaar , goeie offerte en attent personeel

Auteur: Hugo
Review geplaatst op: 18 februari 2018
Onderwerp: Gorinchem
Beoordeeld met:

Goed bereikbaar, veilig door de camera bewaking ent toegangscontrole systemen en beste prijzen

Opslag in Gorinchem volgens uw wensen

U kunt zelf aangeven wat voor opslagruimte in Gorinchem u wil: de afmetingen van de boxen variëren tussen de 1 à 50 m2 en onze medewerkers kunnen u adviseren bij het kiezen van de juiste maat. Verder kunt u aangeven of u nog specifieke wensen heeft, deze zijn altijd bespreekbaar! Zo kunt u kiezen voor een verwarmde box, extra archiefkasten voor een geordende inrichting of een garagebox. Ook kunt u zo lang als u wil de opslagruimte in Gorinchem huren. Uiteraard geldt voor tijdelijke opslag in Gorinchem, net als in de andere vestigingen, dat dit iets minder voordelig is: hoe langer u huurt, hoe goedkoper het is!


Bereikbaarheid

De vestiging voor opslag in Gorinchem is gemakkelijk te bereiken via de snelweg, de A15 en de A27, en door haar centrale ligging ideaal voor mensen afkomstig uit zowel de provincie Utrecht als ’s Hertogenbosch. Indien u uit de omgeving van Rotterdam komt, raden wij u aan niet voor opslag in Gorinchem te kijken maar naar één van onze vestigingen daar in de buurt.


Het aanbiedingenpakket van Easybox

Met opslag in Gorinchem geniet u uiteraard ook van andere Easybox aanbiedingen, zoals gratis verhuisdozen en een gratis hangslot. Ook staan in de transporthal wagens klaar waarmee u easy uw spullen kunt vervoeren van en naar uw box. Uiteraard staan er altijd medewerkers klaar om u hiermee te helpen, indien u hier hulp bij nodig heeft. Easybox is ook met betrekking tot haar opslagruimte in Gorinchem zeer gericht op het bieden van goede service: wij garanderen dat de box altijd droog en schoon is!


7 dagen per week toegang tot uw box

U heeft 7 dagen per week toegang tot uw box met uw persoonlijke pincode. Iedere dag kunt inloggen tussen 06:00 en 23:00 uur om naar uw spullen te gaan. De exclusief aan u toekomende pincode en onze beveiligingsmedewerkers zorgen ervoor dat niemand behalve u toegang heeft tot uw box. Bij de opslagruimte in Gorinchem is een receptie waar u terecht kunt voor al uw vragen. Deze is dagelijks geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Gorinchem

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.