Opslag handelsvoorraad

Wellicht bent u een ZZP’er of MKB’er zonder eigen kantoor of opslagruimte en bent u op zoek naar een goede opslagruimte voor uw handelsvoorraad. U bent daarvoor bij Easybox aan het juiste adres. U kunt bij ons heel gemakkelijk een tijdelijke opslagruimte huren voor uw handelsvoorraad. Opslag handelsvoorraad kan voor u een oplossing zijn bij gebrek aan ruimte en daar helpen wij u graag bij. Of dit nou gaat om een groot gebrek aan ruimte, of een klein gebrek aan ruimte, voor alle handelsvoorraad opslag kunt u heel eenvoudig bij ons terecht.

Verschillende vestigingen

Bij Easybox kunt u uw opslag handelsvoorraad huren bij verschillende vestigingen in het midden en het zuiden van ons land. Met meer dan vijftien vestigingen zit er voor u altijd wel een gunstige locatie tussen. Enkele vestigingen vindt u in Amersfoort, Breda, Dordrecht, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zeist. Alle vestigingen zijn zeer eenvoudig te vinden.

Veilige opslag handelsvoorraad

Als u er voor kiest om bij Easybox uw handelsvoorraad op te laten slaan dan kunnen wij u verzekeren dat uw handelsvoorraad veilig bij ons wordt opgeslagen. In alle vestigingen van Easybox is het niet toegestaan om te roken, en zorgen wij ervoor dat de receptie altijd is geopend tussen 10:00 en 17:00. Daarnaast kunt u bij Easybox heel eenvoudig en veilig overdekt laden en lossen zodat uw handelsvoorraad niet nat kan worden. Daarnaast zijn uw spullen natuurlijk ook altijd zeven dagen per week toegankelijk. Naast alle voorzorgsmaatregelen die wij treffen kunt u natuurlijk zelf ook nog bijdragen aan een veilige omgeving voor uw spullen. Om onze vestiging te betreden zullen wij u daarom een persoonlijke pincode geven waarmee u het pand binnen kunt komen. Daarnaast is uw eigen ruimte natuurlijk ook nog beveiligd met een goed en stevig slot wat u bij aanvang van het huren van een opslagruimte kunt kopen. Alleen u zult in het bezig zijn van de sleutel van het slot en op die manier zijn uw spullen veilig opgeslagen. Uiteraard beschikken al onze vestigingen ook over een 24-uurs videobewaking en worden ’s nachts alle vestigingen bewaakt door een professioneel bewakingsbedrijf.

Grote of kleine handelsvoorraad


Of u nu een grote of een kleine handelsvoorraad heeft, u kunt altijd terecht bij Easybox voor het huren van opslag voor uw handelsvoorraad. De opslagruimtes van Easybox zijn bedoeld voor zowel grote handelsvoorraden als kleine handelsvoorraden en daarom hebben wij altijd voor ieder wat wils. U kunt op de website kijken wat voor soort handelsvoorraad opslag er het best bij u past. Als u hier online niet uitkomt dan kunt u daarvoor ook altijd het contact formulier invullen met uw eigen gegevens en vragen en dan zullen wij u zo snel mogelijk helpen bij het zoeken naar een goede opslag. Ook kunt u altijd telefonisch contact opnemen om te overleggen over de grootte van uw opslagruimte voor uw handelsvoorraad. Wij zullen dan samen met u kijken naar de beste ruimte voor uw spullen en producten zodat u zo snel mogelijk bij een van onze vestigingen een opslagruimte veilig en vertrouwd kunt huren.