• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Opslagruimte L

 Home / Opslagbox L

Huur tot 10m² tijdelijke opslagruimte, de L Box

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw bedrijf? Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan is de tijdelijke opslagbox L de uitkomst, de L opslagbox is 7m² - 10m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 270 verhuisdozen! Wanneer u interesse heeft nodigen wij u graag vrijblijvend uit in één van onze vestigingen, ook kunt u via onze website de door u benodigde ruimte gemakkelijk berekenen met onze handige 3 stappen wizard! Is de ruimte die u nodig heeft al bij u bekent? Vraag dan rechts op deze pagina een offerte aan.

 

Bekijk de realtime preview van de L opslag Box

Beweeg met uw muis de box om deze te laten draaien.

 

 

L Tijdelijke Opslagruimte


Naast de XXS, XS, S, M, XL en XXL tijdelijke opslagruimtes, kunt u bij Easybox ook heel eenvoudig een L tijdelijke opslagruimte huren. De L tijdelijke opslagruimtes van Easybox zijn tussen de acht en tien vierkante meter groot. Dit staat gelijk aan ongeveer negen pallets of 270 verhuisdozen. De L tijdelijke opslagruimte is de op twee na grootste opslagruimte van Easybox. U kunt een L tijdelijke opslagruimte heel eenvoudig bij ons huren.

 


Wat past er in?


In een L tijdelijke opslagruimte passen ontzettend veel spullen. Denk bijvoorbeeld eens aan een verhuizing. Mocht u binnenkort gaan verhuizen en heeft u op de een of andere manier nog geen toegang tot uw nieuwe huis, dan kunt u er voor kiezen om een tijdelijke opslagruimte te huren bij Easybox. In en L tijdelijke opslagruimte kunt u voor acht tot tien vierkante meter aan spullen kwijt. Wellicht is de kamer waar de spullen vandaag komen veel groter, maar in een opslagruimte hoeft u natuurlijk niet alles gezellig neer te zetten. Het gaat er om dat u zo efficiënt mogelijk om gaat met de ruimte. Mocht u vragen hebben over de L tijdelijke opslagruimte van Easybox dan kunt u daarvoor natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

 


Een L tijdelijke opslagruimte huren


Bent u er zeker van dat u een tijdelijke opslagruimte wilt huren. Dan kunt u heel eenvoudig via de website een vrijblijvende offerte aanvraag voor uw opslagruimte. U doet dit door allereerst een vestiging te kiezen. Op de kaart kunt u precies zien waar alle vestigingen zitten en dus is het mogelijk om een vestiging bij u in de buurt te zoeken. Vervolgens geeft u aan dat u een L tijdelijke opslagruimte wilt huren en dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij vragen u dan om wat gegevens in te vullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt er voor kiezen om terug gebeld te worden, om een email te ontvangen, om een offerte aan te vragen, of om gewoon informatie op te vragen. Dit alles kan dus heel gemakkelijk via onze website.

 


Service


Uiteraard huurt u bij ons een L tijdelijke opslagruimte waardoor u ook gebruik kunt maken van onze service. Zo is uw opslag altijd zeven dagen per week te bereiken tussen 6:00 en 23:00, kunt u altijd overdekt lossen en laden zodat uw spullen niet nat worden, en geven wij u graag advies over het huren van een opslagruimte. Mocht het nou zo zijn dat blijkt dat u een te grote of te kleine opslagruimte heeft gehuurd, dan kunt u bij ons altijd gratis overstappen naar een nieuwe opslagruimte die beter past bij uw behoeftes. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Easybox een L tijdelijke opslagruimte te huren die zowel vocht-, als vochtbestendig is. Dit kan goed van pas komen als u in uw opslagruimte bijvoorbeeld boeken wilt opslaan. Maar ook bij het opslaan van uw zakelijke administratie of bij het opslaan van muziekinstrumenten is het erg belangrijk dat u een ruimte huurt waar uw spullen niet kapot in zullen gaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.