• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Leiden

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Leiden
offerte aanvragen

Bij Easybox profiteert u niet alleen van optimale service en gemak, maar ook van fantastische aanbiedingen! Zo geeft Easybox aantrekkelijke kortingen op uw huurprijs. Hoe langer u huurt, des te groter uw voordeel! Maar ook een gratis slot en gratis verhuisdozen behoren tot het aanbiedingpakket van Easybox. Kijk snel verder wat Easybox ook voor u te bieden heeft! Klik voor uitgebreide informatie op Aanbiedingen of informeer bij uw Easybox vestiging.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Denise
Review geplaatst op:
Onderwerp: Leiden
Beoordeeld met:

spullen voor een jaar opgeslagen bij dit fantastische bedrijf , erg veilig gevoel en ze hebben het netjes voor elkaar

Auteur: G Lasche
Review geplaatst op: 08 november 2017
Onderwerp: Leiden
Beoordeeld met:

Toen ik de spullen voor mijn webwinkel niet meer thuis kwijt kon maar het zonde van het geld vond hier een heel pand voor te huren vond ik bij Easybox de ideale oplossing. Een box op maat die ik per…

In de gemeente Leiden heeft Easybox een groot complex met opslagruimten en boxen beschikbaar voor tijdelijke opslag, vanzelfsprekend maakt u ook in de omgeving van Leiden gebruik van alle voordelen van het unieke Easybox consept!


Opslagruimte op maat in de omgeving van Leiden

De standaard formaten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2. De ruimten kunnen worden voorzien van archiefrekken. De units zijn droog, stofvrij en indien nodig verwarmd. Specifieke wensen m.b.t. de grootte en/of inrichting van de box zijn altijd bespreekbaar.


Transport

In de opslaghal staan transportwagens klaar, waarop u uw spullen kunt overladen en naar uw box kunt vervoeren.


Toegang en veiligheid in de omgeving van Leiden

Met uw persoonlijke pincode heeft u elke dag van 06.00 uur - 23.00 uur toegang tot uw box. Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u (en eventueel andere geregistreerden) bij uw box kunt. De beveiliging en bewaking staan continu paraat. Wilt u ter plaatse iets vragen? De receptie staat van 10.00 tot 17.00 uur tot uw beschikking.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Leiden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.