• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Opslagruimte M

 Home / Opslagbox M

Huur tot 7m² tijdelijke opslagruimte, de M Box

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw bedrijf? Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan is de tijdelijke opslagbox M de uitkomst, de M opslagbox is 4m² - 7m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 180 verhuisdozen! Wanneer u interesse heeft nodigen wij u graag vrijblijvend uit in één van onze vestigingen, ook kunt u via onze website de door u benodigde ruimte gemakkelijk berekenen met onze handige 3 stappen wizard! Is de ruimte die u nodig heeft al bij u bekent? Vraag dan rechts op deze pagina een offerte aan.

 

Bekijk de realtime preview van de M opslag Box

Beweeg met uw muis de box om deze te laten draaien.

 

 

M Tijdelijke Opslagruimte


Zowel bedrijven als particulieren hebben regelmatig behoefte aan een tijdelijke opslagruimte. Een tijdelijke opslagruimte kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. U kunt hierbij denken aan een inboedel, aan promotiemateriaal, aan tijdelijke verzamelingen, aan spullen die u over een tijdje wilt gaan verkopen maar waar u nog geen plek voor heeft, noem het maar op. Er zijn genoeg redenen te noemen waarom u als particulier of als  bedrijf op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte. Bij Easybox bent u hiervoor aan het goede adres. Zowel grote als kleine opslagruimtes zijn bij Easybox te huur. Zo ook een middelformaat opslagruimte: M tijdelijke opslagruimte.

 


De M tijdelijke opslagruimte


Een medium tijdelijke opslagruimte, die gehuurd kan worden door particulieren of door bedrijven, zijn bij Easybox heel eenvoudig te huur. Als u meer informatie wilt ontvangen over een M tijdelijke opslagruimte dan kunt u via deze website heel eenvoudig meer informatie aanvragen. U doet dit door op de website eerst in te vullen bij welke vestiging u uw spullen zou willen opslaan. Vervolgens kiest u de ruimte die het beste bij u past, in dit geval dus de M tijdelijke opslagruimte. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kunt u er ook voor kiezen om alleen maar informatie aan te vragen of om u terug te laten bellen. In dat geval zullen de medewerkers van Easybox zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 


Wat plaatst u in een M tijdelijke opslagruimte?


Een M tijdelijke opslagruimte is vijf tot zeven vierkante meter groot. Dit staat gelijk aan 180 verhuisdozen of zes pallets. Zo’n ruimte is dus groot genoeg om bijvoorbeeld de inboedel van een slaapkamer of studentenkamer in op te slaan. Het komt wel eens voor dat mensen niet direct in hun nieuwe woning kunnen en de inboedel even tijdelijk moeten opslaan. Maar ook voor het opslaan van kunstwerken, promotiemateriaal, of andere producten is een M tijdelijke opslagruimte de ideale opslagruimte voor u. U moet alleen weten hoeveel ruimte, pallets, of verhuisdozen u ongeveer kwijt wilt kunnen en dan weet u vanzelf of de M tijdelijke opslagruimte voor u ook toepasselijk is.

 


Service Easybox

 

Als u er voor kiest om bij ons een M tijdelijke opslagruimte te kiezen dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze fantastische service. Niet alleen heeft deze service betrekking op de ruimte, maar ook op bijvoorbeeld de veiligheid. U wilt natuurlijk niet dat er iets gebeurd met uw spullen en dus heeft Easybox er voor gezorgd dat alle ruimtes en alle vestigingen ontzettend goed zijn beveiligd. Er is 24-uurs bewaking en u krijgt van ons een persoonlijke pincode waarmee u het terrein kunt betreden. U kunt het terrein tussen 6:00 en 23:00 betreden en verlaten. In principe kunt alleen u bij uw box en heeft niemand anders toegang tot uw opslagruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Easybox goede stevige verhuisdozen te huren. Deze verhuisdozen worden per 10 of 20 verhuisdozen verkocht. Heeft u nog meer vragen over het huren van een opslagruimte bij Easybox, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen er voor zorgen dat er iemand klaarstaat om uw vragen te beantwoorden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.