• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Opslagruimte nieuws

 Home /  Tijdelijke opslag / Opslag nieuws

 

 

26-5-2014 Parkeerplaatsen aangelegd bij Easybox Oosterhout!!

Sinds kort zijn er op het buiten terrein bij Easybox in Oosterhout parkeerplaatsen gemaakt.Deze parkeerplaatsen worden verhuurd en dat kan natuurlijk een mooie oplossing zijn voor bijvoorbeeld uw caravan, camper of aanhanger.De toegang tot het terrein is alleen voor huurders door middel van een persoonlijke toegangscode. Als huurder van een parkeerplaats heeft u  24 uur per dag, 7 dagen per week toegang. De parkeerplaatsen zijn tevens beveiligd door middel van camerabewaking. Als u meer informatie wilt hierover kunt u via onze site contact met ons opnemen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding!!

1-1-2014 Easybox verhuurt nu ook opslagboxen in Breda!!! 

Met ingang van 1-1-2014 heeft Easybox er weer een locatie bij!
Namelijk in Breda gelegen aan de meubelboulevard!
Dus ook in Breda kunt u nu veilig en vertrouwt uw spullen opslaan!!

23-12-2013 Slagboom in Capelle aan den IJssel 

Sinds enige tijd beschikt de vestiging in Capelle aan den IJssel over een slagboom aan het begin van het parkeerterrein.
De klanten die er huren krijgen de code van de slagboom zodat zij niet gebonden zijn aan de openingstijden van het kantoor. Deze code kan ook op alle dagen van 6.00 tot 23.00 uur gebruikt worden, net zoals de toegangsdeur van het pand.
 

Op deze manier bieden wij onze klanten een extra stukje veiligheid met betrekking tot de opslag van hun spullen, naast de veiligheid die wij al bieden dmv een persoonlijke pincode voor de toegangsdeur en camera’s op strategische punten in onze vestiging (24-uurs bewaking).

22-6-2012 Nieuw in Zeist!!!!!

Met ingang van 1 oktober 2012 opent Easybox mini-opslag er weer een nieuwe lokatie bij!!! Momenteel is Easybox opslagruimte verhuur druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwste Selfstorage lokatie. Meer info volgt later.

16-3-2012 Nieuw in Amersfoort!!!!!

Met ingang van 1 mei 2012 opent Easybox mini-opslag er weer een nieuwe lokatie bij!!! Momenteel is Easybox opslagruimte verhuur druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwste Selfstorage lokatie. Meer info volgt later. 

10-3-2012 Nieuwe Easybox website met ruimtecalculator is live

Welkom op onze nieuwe website. U kunt nu makkelijk berekenen wat u aan ruimte nodig heeft via onze nieuwe calculator.

6-3-2012 Easybox haalt de krant en lost opslagproblemen op!!

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt of zal er ooit mee te maken krijgen: Waar blijf ik in die tussentijd met mijn spullen? Verhuizen, scheiden, overlijden, alvast kopen … De zolder staat nokvol en/of even hebt u geen plaats voor de spullen van uw boot en struikelt u over uw bedrijfsarchief. Kortom: wordt uw kostbare ruimte ingenomen door iets waar u nu eigenlijk niets mee doet? En dan? Soms kunnen de buren helpen met een lege garagebox, soms is er een vriend met een stalling of loods, maar meestal zit u toch met de handen in het haar. Dan is het toch wel errrug handig als u uw spullen ergens tijdelijk kunt onderbrengen. Easybox kan u sinds kort helpen: Goed èn goedkoop ... het kan echt samengaan.

De laatste hand wordt gelegd aan het supersone beveiligingssysteem, want het kan en mag niet zo zijn dat er iets gebeurt met de spullen die u bij Easybox opslaat. Camera’s, code-apparaten, brand- en inbraakalarm … het is er allemaal.  Van tijden hoef je als huurder niet veel aan te trekken; alleen de eerste keer”. “Al onze huurders krijgen een unieke pincode om de roldeur te openen en kunnen van maandag t/m zondag tussen 06.00 uur en 23.00 uur vrij in- en uitrijden. Veel opslagbedrijven zijn alleen tijdens kantooruren geopend, maar dan werken de meeste mensen. Bij ons hoeven ze dus geen vrije dag te nemen.”

In het pand is in totaal 3.000 meter opslagruimte, verdeeld over (afsluitbare) boxen van één tot 50 vierkante meter. Meerdere boxen kan natuurlijk ook. Een richtprijs? En, hoe langer je huurt hoe goedkoper het wordt. Wie bijvoorbeeld één jaar huurt krijgt drie maanden gratis.”
Het enige wat Easybox niet voor u doet is het verhuizen en sjouwen zelf. Maar verder gaat hun service heel erg ver. “Wie bij ons een opslagruimte huurt kan gratis gebruik maken van een aanhanger, bijvoorbeeld. In het gebouw is een goederenlift voor de mensen die op de eerste verdieping een box huren en er zijn ook karretjes om de spullen naar de box te brengen. Natuurlijk is onze beveiliging perfect in orde.”

17-2-2012 Easybox mini-opslag verwelkomt nieuwe collega op de vestiging Oosterhout

1-6-2011 Easybox Selfstorage verhuurt nu ook opslagruimtes in Gorinchem!!!

Met ingang van 1-6-2011 heeft Easybox er weer een lokatie bij, namelijk in Gorinchem.  

1-7-2011 Easybox verhuurt nu ook opslagboxen in Woerden!!! 

Met ingang van 1-7-2011 heeft Easybox er weer een lokatie bij, namelijk in Woerden.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.