• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Noordwijk

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Noordwijk
offerte aanvragen

Bij Easybox profiteert u niet alleen van optimale service en gemak, maar ook van fantastische aanbiedingen! Zo geeft Easybox aantrekkelijke kortingen op uw huurprijs. Hoe langer u huurt, des te groter uw voordeel! Maar ook een gratis slot en gratis verhuisdozen behoren tot het aanbiedingpakket van Easybox. Kijk snel verder wat Easybox ook voor u te bieden heeft! Klik voor uitgebreide informatie op Aanbiedingen of informeer bij uw Easybox vestiging.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Els
Review geplaatst op: 02 februari 2018
Onderwerp: Noordwijk
Beoordeeld met:

Goede service, makkelijk en veilig.

Auteur: Jos L
Review geplaatst op: 22 januari 2018
Onderwerp: Noordwijk
Beoordeeld met:

Goede duidelijke uitleg van wat je kan verwachten en geregeld moet zijn, al ging het soms iets te snel, vraag dan rustig of ze nog een keer willen uitleggen dit doen ze met alle plezier. Ruimtes zijn prettig en alles…

In de gemeente Noordwijk heeft Easybox een groot complex met opslagruimten en boxen beschikbaar voor tijdelijke opslag, vanzelfsprekend maakt u ook in de omgeving van Noordwijk gebruik van alle voordelen van het unieke Easybox consept!


Opslagruimte op maat in de omgeving van Noordwijk

De standaard formaten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2. De ruimten kunnen worden voorzien van archiefrekken. De units zijn droog, stofvrij en indien nodig verwarmd. Specifieke wensen m.b.t. de grootte en/of inrichting van de box zijn altijd bespreekbaar.


Transport

In de opslaghal staan transportwagens klaar, waarop u uw spullen kunt overladen en naar uw box kunt vervoeren.


Toegang en veiligheid in de omgeving van Noordwijk

Met uw persoonlijke pincode heeft u elke dag van 06.00 uur - 23.00 uur toegang tot uw box. Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u (en eventueel andere geregistreerden) bij uw box kunt. De beveiliging en bewaking staan continu paraat. Wilt u ter plaatse iets vragen? De receptie staat van 10.00 tot 17.00 uur tot uw beschikking.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Noordwijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.