• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Service

 Home /  Tijdelijke opslag / Service & Veiligheid

Veiligheid van uw opslagruimte

Bij Easybox® slaat u uw spullen veilig op. Al onze vestigingen voldoen aan de hoogste brand- en inbraakeisen die verzekeraars stellen aan bedrijven als Easybox®. In en rond onze vestigingen is 24 uurs videobewaking, onze vestigingen zijn voorzien van een alarmsysteem met bewegingsmelders.


Personeel aanwezig

De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, op deze tijden zijn er dus altijd mensen aanwezig van Easybox®.


Persoonlijke pincode

Uiteraard kunt u zelf ook bijdragen aan de veiligheid van uw spullen. Om het pand binnen te komen, gebruikt u uw persoonlijke pincode. Wij raden u aan deze aan zo min mogelijk mensen bekend te maken. Uw eigen opslagruimte is beveiligd met een stevig slot dat u koopt bij aanvang van de huur. Het slot blijft uw eigendom en daarom heeft alleen u er de sleutels van.


Roken verboden

In onze vestigingen mag niet worden gerookt en is open vuur verboden


Verhuisdozen tijdelijke opslag

Uw spullen wilt u veilig en goed verpakt opslaan en daarom zijn er in elke vestiging stevige verhuisdozen verkrijgbaar. 10 stuks voor € 17,50 & 20 stuks voor € 32,50.

Weet u niet welk materiaal u het best kunt gebruiken voor de veilige opslag van uw spullen? De medewerkers van uw Easybox®-vestiging adviseren u graag. En bekijk ook eens onze 10 tips voor tijdelijke opslag. Nieuwe spullen verhuizen of opslaan, regelmatig heeft Easybox® aantrekkelijke aanbiedingen van bijvoorbeeld verhuisdozen. Vraag ernaar in uw Easybox® vestiging!


Voordelen Easybox®

  • Gratis overstappen naar grotere of kleinere opslagruimte
  • Advies keuze opslagruimte
  • Overdekt laden en lossen
  • Veilige opslagruimte
  • 7 dagen per week toegankelijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.