• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Opslagruimte XL

 Home / Opslagbox XL

Huur tot 15m² tijdelijke opslagruimte, de XL Box

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw bedrijf? Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan is de tijdelijke opslagbox XL de uitkomst, de XL opslagbox is 10m² - 15m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 375 verhuisdozen! Wanneer u interesse heeft nodigen wij u graag vrijblijvend uit in één van onze vestigingen, ook kunt u via onze website de door u benodigde ruimte gemakkelijk berekenen met onze handige 3 stappen wizard! Is de ruimte die u nodig heeft al bij u bekent? Vraag dan rechts op deze pagina een offerte aan.

 

Bekijk de realtime preview van de XL opslag Box

Beweeg met uw muis de box om deze te laten draaien.

 

XL Tijdelijke Opslagruimte


Er kunnen verschillende redenen zijn dat u op zoek bent naar een XL tijdelijke opslagruimte. Een XL tijdelijke opslagruimte kunt u heel eenvoudig huren bij Easybox. Easybox is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes. In Nederland heeft Easybox meer dan vijftien vestigingen. Zo is er dus altijd wel een vestiging te vinden die bij uw huis of kantoor in de buurt zit. Bij Easybox kunt u heel veel verschillende soorten opslagruimtes huren. De kleinste opslagruimte die u bij ons kunt huren is slechts 1 vierkante meter groot. De grootste opslagruimte daarentegen is zestien tot achttien vierkante meter groot. Uiteraard zijn er ook nog veel verschillende opslagruimtes te huren die daar tussenin zitten. De XL tijdelijke opslagruimte is er daar een van.

 


De XL tijdelijke opslagruimte


De XL tijdelijke opslagruimte is elf tot veertien vierkante meter groot. Dit staat gelijk aan 375 verhuisdozen of twaalf pallets. In zo’n grote ruimte kunt u natuurlijk verschillende producten opslaan. Denk bijvoorbeeld eens aan de inboedel van uw huis of studentenkamer. Indien u niet meteen terecht kunt in uw nieuwe woning zult u uw meubels ergens anders moeten kunnen opslaan. Easybox heeft hier genoeg ruimte voor en met de vele vestigingen zit er ook vast een vestiging bij jou in de buurt. Maar niet alleen voor particulieren zijn de XL tijdelijke opslagruimtes erg in trek. Ook bedrijven zijn regelmatig op zoek naar een XL opslagruimte en ook zij zijn bij Easybox aan het juiste adres.

 


Hoe huur je een XL opslagruimte?


Indien u een XL opslagruimte wilt huren bij Easybox dan kunt u dit heel eenvoudig zelf regelen. Op onze website kunt u informatie vinden over de verschillende opslagruimtes, en dus ook over de XL opslagruimtes. Als u een XL tijdelijke opslagruimte wilt huren dan hoeft u op de website alleen nog maar aan te geven bij welke vestiging u dit wilt doen, en vervolgens kunt u aanvinken om welke opslagruimte het gaat. U kunt dan vrijblijvend een offerte aanvragen bij Easybox

 


Vragen over een XL tijdelijke opslagruimte


Heeft u vragen over de XL tijdelijke opslagruimtes, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Easybox. Op de website kunt u precies de afmetingen van een XL tijdelijke opslagruimte vinden, maar als u het fijn vindt om hier nog met een werknemer over te spreken dan kan dat natuurlijk altijd.

 

Service bij een XL tijdelijke opslagruimte

Indien u een XL tijdelijke opslagruimte huurt bij Easybox kunt u er zeker van zijn dat u altijd overdekt kunt lossen en laden. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om gratis over te stappen naar een grotere of kleinere opslagruimte als dat nodig is. Indien de XL tijdelijke opslagruimte uiteindelijk te klein lijkt te zijn voor uw spullen, dan kunt u bij ons gratis overstappen naar de XXL tijdelijke opslagruimte. Verder zijn de ruimtes natuurlijk ook altijd zeven dagen per week toegankelijk van 6:00 tot 23:00.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.