• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Opslagruimte XS

 Home / Opslagbox XS

Huur tot 3m² tijdelijke opslagruimte, de XS Box

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw bedrijf? Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan is de tijdelijke opslagbox XS de uitkomst, de XS opslagbox is 1,5m² - 3m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 45 verhuisdozen! Wanneer u interesse heeft nodigen wij u graag vrijblijvend uit in één van onze vestigingen, ook kunt u via onze website de door u benodigde ruimte gemakkelijk berekenen met onze handige 3 stappen wizard! Is de ruimte die u nodig heeft al bij u bekent? Vraag dan rechts op deze pagina een offerte aan.

 

Bekijk de realtime preview van de XS opslag Box

Beweeg met uw muis de box om deze te laten draaien.

 

 

XS Tijdelijke Opslagruimte


Een XS opslagruimte is bedoeld voor mensen die een aantal spullen of producten tijdelijk willen opslaan. Bij Easybox kunt u verschillende opslagruimtes huren zoals de XXL opslagruimte, XL opslagruimte, L opslagruimte, M opslagruimte, en S opslagruimte, maar natuurlijk ook de XS tijdelijke opslagruimte. Een XS tijdelijke opslagruimte is bedoeld voor mensen die niet heel veel ruimte nodig hebben en gewoon even tijdelijk wat spullen veilig en droog willen opslaan.

 


Wat past er in een XS tijdelijke opslagruimte


Een XS tijdelijke opslagruimte staat gelijk aan een tot twee vierkante meter inhoud. Dit staat gelijk aan het opslaan van 45 verhuisdozen of 1 pallet. 45 verhuisdozen klinkt misschien niet erg veel maar stel u gaat een klein studentenkamertje leeghalen omdat u gaat verhuizen en u moet tijdelijk deze producten opslaan, dan past dat in veel gevallen heel eenvoudig in een XS tijdelijke opslagruimte. Easybox biedt u een zeer goede service en zorgt er voor dat uw producten droog en veilig kunnen worden opgeslagen. Daarnaast kunt u op de site heel eenvoudig meer informatie bestellen of aanvragen. Doordat er ruim zeven verhuisdozen op elkaar kunnen worden gestapeld kunt u ontzettend veel spullen kwijt, ook als u hier nog een bureaustoel of een stellingkast in wilt plaatsen.

 


Veiligheid


Ook de XS tijdelijke opslagruimtes worden door Easybox verhuurd met alle nodige beveiliging. Zo kunt u bij aankomst een goed groot stevig slot kopen waarvan alleen u de sleutels zult krijgen. Daarnaast is er op het terrein altijd 24 uur per dag beveiliging aanwezig. U kunt het terrein altijd betreden, zeven dagen per week, tussen 6:00 en 23:00. Daarnaast is het verboden om op het terrein te roken en is het ook verboden om een open vuur te hebben. Op die manier beveiligen bij uw spullen optimaal.

 


Service


Uiteraard biedt Easybox u een fantastische service aan. Als u kiest voor een XS tijdelijke opslagruimte dan geeft Easybox u ook de mogelijkheid om, mocht het nodig zijn, gratis over te kunnen stappen naar een grotere opslagruimte. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u altijd overdekt kunt laden en lossen zodat uw spullen niet nat zullen worden. Dit is natuurlijk erg belangrijk als u bijvoorbeeld archieven of schilderijen gaat opslaan. Indien u hier interesse in hebt dan kunt u natuurlijk altijd contact met u opnemen. Ook als u niet precies zeker weet of u nu een S of een XS opbergruimte wilt huren kunnen wij u helpen met deze keuze. En ook al huurt u deze opbergruimte maar tijdelijk, u kunt altijd gratis overstappen naar een ander formaat, en wij helpen u daar graag bij.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.