• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Opslagruimte XXS

 Home / Opslagbox XXS

Huur tot 1,5m² tijdelijke opslagruimte, de XXS Box

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw bedrijf? Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan is de tijdelijke opslagbox XXS de uitkomst, de XXS opslagbox is 1m² - 1,5m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 10 verhuisdozen! Wanneer u interesse heeft nodigen wij u graag vrijblijvend uit in één van onze vestigingen, ook kunt u via onze website de door u benodigde ruimte gemakkelijk berekenen met onze handige 3 stappen wizard! Is de ruimte die u nodig heeft al bij u bekent? Vraag dan rechts op deze pagina een offerte aan.

Bekijk de realtime preview van de XXS opslag Box

Beweeg met uw muis de box om deze te laten draaien.


XXS Tijdelijke Opslagruimte


Indien u echt op zoek bent naar een hele kleine opbergbox kunt u bij bij Easybox heel eenvoudig en ook voordelig een XXS tijdelijke opslagruimte huren. De XXS opslagruimte is de kleinste opslagruimte die wij hebben en heeft een grootte van 1 vierkante meter inhoud. U kunt hier zes verhuisdozen op elkaar stapelen en in totaal heeft dit kleine boxje ruimte voor minstens tien verhuisdozen. In deze kleine opslagruimte kunt u geen pallet plaatsen, indien u dit wel zou willen doen verwijzen we u door naar de XS tijdelijke opslagruimte. Hier kunt u wel een pallet plaatsen. En als u op zoek bent naar een ruimte waar zeker twee pallets in kunnen worden opgeborgen kunt u het beste een S opslagruimte huren. Uiteraard zijn op alle opslagruimtes onze diensten van toepassing.

 


Veiligheid en Betrouwbaarheid


Easybox vindt het uiteraard erg belangrijk dat uw producten of uw inboedel veilig kan worden opgeslagen in de opslagruimtes. Hiervoor heeft Easybox dan ook een aantal belangrijke principes opgesteld. Zo wordt het terrein en de vestiging altijd 24 uur per dag bewaakt. Dit geeft u als klant een veilig gevoel en ook voor ons is dit ontzettend fijn werken. U heeft toegang tot de boxen tussen 6:00 en 23:00, zeven dagen per week. Om binnen te komen geven wij u een persoonlijke code. Deze code is alleen bedoeld voor u als klant. Daarnaast kunt u ook bij het huren van een box een goed en stevig slot aanschaffen waarmee u de box veilig kunt afsluiten. Omdat alleen u de sleutels heeft van dit slot bent alleen u bevoegd om hier naar binnen te kunnen. Voor uw eigen veiligheid raden wij u aan om de sleutel van uw XXS tijdelijke opslagruimte niet bij te laten maken.

 


Wat past er in een XXS tijdelijke opslagruimte


Hoewel de XXS tijdelijke opslagruimte de kleinste box is die wij verhuren, kunt u er toch een hoop spullen in kwijt. Als u gaat verhuizen en u wilt bijvoorbeeld een aantal spullen bewaren voor als uw kinderen op kamers gaan, dan kunt u deze spulletjes veilig en eenvoudig bij Easybox bewaren.

 


Service

Naast onze veilige service geven wij u ook nog de mogelijkheid om gratis over te stappen op een grotere box als blijkt dat de XXS opslagruimte niet groot genoeg is. Wij zij altijd bereid om u te helpen met het uitzoeken van de juiste box, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u meer spullen krijgt die u op wilt slaan, of dat het toch net niet allemaal past. In dat geval kunt u gratis overstappen naar een grotere box. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een box te huren die zowel vorst-, als vochtdicht is. Dit is ontzettend handig als u papieren of schilderijen wilt opbergen of archiveren. Om hier meer informatie over te ontvangen kunt u een kijkje nemen op deze website. U kunt dan heel gemakkelijk invullen bij welke vestiging u een (XXS) opslagruimte wilt huren, en u kunt dan meer informatie opvragen, een offerte opvragen, of u kunt ons laten weten dat u graag teruggebeld zou willen worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.