Opslagbox in Ridderkerk huren doet u bij Easybox!

Heeft u een opslagbox in Ridderkerk nodig? Dan bent u hiervoor bij Easybox aan het juiste adres. In dit artikel vertellen wij u graag over de verschillende mogelijkheden van het huren van een opslagruimte bij Easybox in Ridderkerk.

Waarom bij Easybox een opslagbox in Ridderkerk huren?

Er zijn al verschillende tevreden klanten u voor gegaan met het huren van een opslagbox in Ridderkerk bij Easybox. Er zijn een aantal meest voorkomende redenen dat onze klanten voor ons kiezen. We benoemen ze hieronder.

Onze flexibiliteit

Bij Easybox zijn wij erg flexibel in het verhuren van opslagboxen. Dit is niet alleen voor de particulier, maar ook voor de ondernemer ontzettend fijn. Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig door bijvoorbeeld een verhuizing of voor bijvoorbeeld seizoensgebonden spullen, promotiemateriaal? In al deze gevallen is het een erg goed idee om te kiezen voor een opslagruimte van Easybox.

Omdat wij snappen dat u soms tijdelijk een opslagruimte nodig heeft, hanteren wij al opzegtermijnen en huurperiodes van maar 14 dagen. Daarnaast zit u bij ons ook niet voor een lange periode aan dezelfde box vast. Huurt u al bij ons een opslagbox, maar heeft u ondertussen een grotere opslagruimte nodig? Dan kunt u dat gerust aan onze receptie aangeven, zodat zij samen met u kunnen kijken naar een geschikte, grotere opslagbox.

Of heeft u juist tijdelijk een kleinere opslagruimte nodig? Ook dat is geen enkel probleem! Doordat wij graag met u meedenken en ons flexibel opstellen, huren onder andere webshopeigenaren graag bij ons een opslagbox in Ridderkerk. Dankzij onze flexibiliteit kunt u uw opslagruimte namelijk prima met uw bedrijf laten meegroeien.

Boxen van uitstekende kwaliteit

Welke opslagbox in Ridderkerk u ook bij Easybox gaat huren, u zult altijd een box huren dat aan de volgende criteria voldoet:

  • Droog;
  • Schoon;
  • Goed beveiligd.

Wij leveren boxen namelijk altijd droog en schoon op. Daarnaast krijgt u bij ons een unieke pincode waarmee alleen u en degenen die u daarvoor toestemming geeft uw opslagbox kunnen betreden.

Extra goede service

Naast bovengenoemde service, kunt u bij ons ook genieten van een extra goede service. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om met onze klanten mee te denken én ze de gelegenheid te geven om hun spullen op een zeer veilige plek op te slaan.

Medewerkers die graag met u meedenken
We benoemden het net al: het kenmerkende van Easybox is dat al onze medewerkers graag met u meedenken. Wilt u bijvoorbeeld archiefkasten in uw opslagbox in Ridderkerk hebben? Dan zorgen wij ervoor dat die in uw opslagruimte aanwezig zijn, zodat u direct uw documenten geordend kunt opbergen. Of is er een probleem waarvoor u een oplossing zoekt? Verhuist u bijvoorbeeld naar een andere stad en heeft u tijdelijk in uw huidige woonplaats én in uw nieuwe woonplaats opslagruimte nodig? Vertel het gerust aan onze receptie, want in overleg is er veel bij ons mogelijk.

Dag en nacht beveiliging
Naast dat wij graag met u meedenken en ons flexibel opstellen, zorgen wij er ook voor dat u zo veilig mogelijk uw goederen kunt hebben. Wanneer u een opslagbox bij Easybox huurt, ontvangt u niet alleen een unieke pincode die alleen u toegang tot de box geeft, maar zorgen wij er ook voor dat het hele gebouw 24/7 goed beveiligd is. Zo hebben wij overal in het gebouw beveiligingscamera’s hangen die 24/7 aanstaan. Daarnaast zijn er altijd tijdens openingstijden beveiligers in het gebouw aanwezig. Zij zien erop toe dat alleen de klanten van Easybox het gebouw betreden.

En wilt u een verwarmde box? Dan is dat ook gewoon mogelijk! Daarnaast kunnen wij zelfs uw box voorzien van archiefkasten, zodat u heel overzichtelijk uw documenten kunt opslaan.

Ruime openingstijden
Wij snappen dat u ook buiten kantooruren bij uw spullen in de opslagbox in Ridderkerk wilt kunnen komen. Daarom hanteren wij zeer ruime openingstijden. U kunt namelijk dagelijks van 06.00 uur tot 23.00 uur bij uw box terecht.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Zoals u ziet, profiteert u van een uitstekende service wanneer u een opslagbox in Ridderkerk gaat huren van Easybox. Wilt u graag een opslagruimte bij ons huren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!