Opslagruimte huren in Apeldoorn

Stadhouders-molenweg 51
7317 AW Apeldoorn
Tel.: +31 (0)55 576 0820

Route beschrijving

Voordelig een opslagruimte huren in Apeldoorn? Bereken de door u benodigde opslagruimte en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! We reageren altijd zo spoedig en volledig als mogelijk.

Ruimte calculator Stel uw vraag! Vraag offerte aan!

4.2google review
Veilige opslag
Elk formaat
Elk budget
Flexibele huurtermijn
7 dagen p/w toegang
Vrijblijvende rondleiding

Bij Easybox huurt u een opslagruimte van iedere gewenste afmeting!

Voor een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget, adviseren wij u ons eens vrijblijvend te bezoeken. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Contracten zijn flexibel en geheel op uw wensen afgestemd!

Tijdelijk Opslag in Apeldoorn huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Apeldoorn? Dan bent u bij Easybox aan het juiste adres! Ook bij deze vestiging profiteert u van optimale service en gemak. In de gemeente Apeldoorn beschikken wij over meerdere opslagruimtes die beschikbaar zijn voor tijdelijke opslag. Wilt u een opslag huren voor langere tijd? Dan is Easybox zeer geschikt voor u.

Inrichting van de opslag in Apeldoorn

In Apeldoorn is Easybox in het bezit van verschillende ruimtes. Deze variëren allemaal van een tot vijftig vierkante meter. Zo is er voor ieder wat wils!

De units zijn daarbij uiteraard uitgesloten van vocht.  Er is dus altijd een ruimte die past bij u en uw toebehoren. Als u nog andere specifieke wensen of vragen heeft over de ruimte dan kunt u altijd bij ons terecht. U kunt dan contact opnemen met ons via de mail of u kunt langskomen bij een van de vestigingen.

Bereikbaarheid

De locatie in Apeldoorn is goed bereikbaar voor iedereen in de omgeving. De opslagruimtes bevinden zich aan de rand van de stad waardoor deze bereikbaar zijn voor mensen binnen en buiten de stad. De locatie ligt naast de snelweg waardoor u er met de auto gemakkelijk kunt komen. Ook met het openbaar vervoer is de ruimte gemakkelijk bereikbaar. Ook buiten deze ruimtes zijn er enkele garageboxen beschikbaar in de omgeving van Apeldoorn. Als u interesse heeft in het huren van een of meerdere boxen dan kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Openingstijden en beveiliging in Apeldoorn

De opslagruimtes zijn dagelijks geopend van 06.00 tot 23.00 uur. U kunt dus bijna altijd terecht bij uw ruimte. U ontvangt een persoonlijke pincode waarmee u op deze tijden toegang heeft tot uw toebehoren. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen andere mensen toegang hebben tot uw box. Er kan geen sleutel gestolen worden; u weet dus zeker dat er niets met uw spullen kan gebeuren. De receptie is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Met vragen of opmerkingen over de ruimtes kunt u hier terecht.

De Laatste 3 Google klant reviews voor Easybox opslagruimte in Apeldoorn!

Natuurlijk streven wij naar 100% tevredenheid en zijn dan ook erg blij met de feedback van onze klanten. Klanten beoordelen ons op prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit van onze producten & service!