Opslagruimte huren in Vlaardingen

Tijdelijke Opslagruimte Vlaardingen

Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte in de buurt van Vlaardingen, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Easybox vindt u de geschikte ruimte voor de opslag van al uw eigendommen. Bij de vestiging Vlaardingen kunt u uw overschot aan spullen opslaan. Easybox beschikt over meerdere opslagruimtes die zowel gebruikt kunnen worden voor tijdelijke kortdurende opslag als langdurende opslag. Daarbij geldt altijd dat hoe langer u een opslagruimte bij Easybox huurt, des te groter uw voordeel is.

Onze opslagruimtes

Bij Easybox Vlaardingen profiteert u van uitstekende service, kwaliteit en flexibiliteit. U heeft altijd een ruime keuze in opslag- en huurmogelijkheden en u vindt dan ook altijd een oplossing op maat. Daarnaast is er bij ons een hoge mate van aandacht voor uw persoonlijke wensen en maken wij flexibele huurafspraken die u eenvoudig kunt wijzigen. Ook bieden wij een aantal extra services waardoor u kunt genieten van optimaal gebruiksgemak. Wanneer u hier meer over wilt weten, adviseren wij u om contact op te nemen met de vestiging Vlaardingen.

Indeling van de opslag Vlaardingen.

Easybox beschikt ook in Vlaardingen over meerdere opslagruimtes. Al deze opslagruimtes variëren van één vierkante meter tot vijftig vierkante meter, waardoor er voor iedereen een geschikte opslagruimte bestaat. Wanneer u een opslagruimte wilt huren die voorzien is van bijvoorbeeld archiefrekken, is dit ook mogelijk. Bij Easybox kunnen wij de verschillende opslagruimtes ook verwarmen of ventileren. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat de door u gehuurde opslagruimte droog en veilig is. Daarnaast zijn al onze te verhuren opslagruimtes aan te passen aan uw voorkeur. Indien u specifieke wensen of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de vestiging Vlaardingen. Ook kunt u ervoor kiezen om langs te komen bij de tijdelijke opslagruimte Vlaardingen, zodat u zelf kunt zien hoe onze opslag eruit ziet. Eén van onze medewerkers helpt u dan graag met het aanpassen van de opslagruimte naar uw voorkeur.

Bereikbaarheid

De locatie van Easybox Vlaardingen is voor iedereen uit de omgeving goed bereikbaar. Doordat de opslagruimtes zich vlak naast de snelweg en net uit het centrum bevinden, zijn deze gemakkelijk te vinden en goed bereikbaar met de auto. Onze opslagruimtes zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt de Easybox opslagruimtes vanaf het dichtstbijzijnde treinstation gemakkelijk bereiken.

Openingstijden tijdelijke opslagruimte Vlaardingen

De verschillende opslagruimten in Vlaardingen zijn dagelijks geopend van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds. U kunt gedurende de dag dus op ieder gewenst moment bij uw spullen terecht. Om de veiligheid te waarborgen, ontvangt u van ons een persoonlijke pincode waarmee tussen deze tijden toegang heeft tot de tot u gehuurde opslagruimte. Op deze manier hebben andere mensen geen toegang tot uw opslag. U kunt er voor kiezen om een extra pincode aan te maken, waarmee bijvoorbeeld familieleden toegang krijgen tot uw box. U kunt deze door u aangemaakte pincode echter op ieder gewenst moment verwijderen. Op deze manier heeft u zelf altijd de volledige controle over wie er toegang heeft tot uw opslag.