Opslagruimte in Rotterdam Oost

Easybox Capelle a/d IIssel ligt aan de overkant van de snelweg van Rotterdam Oost en is dan ook de enige aanbieder van opslagruimte in deze buurt! U hoeft enkel de snelweg over te steken vanuit Rotterdam naar Capelle en u bent al binnen 2 minuten bij Easybox!

De vestiging bevindt zich aan de Rivium Boulevard in Rotterdam Oost, hoewel dit gebied technisch bij de gemeente Rotterdam hoort. Easybox heeft hier, op steenworp afstand van de prachtige Maas, een groot complex waarin aparte opslagruimtes worden verhuurd. De opslagruimtes variëren in grootte van 1 – 50 vierkante meter, zo is er in de gemeente Rotterdam altijd een opslag voor u!

Inrichting van de opslag in Rotterdam

De groottes van de opslag in Rotterdam variëren van één tot vijftig vierkante meter. Specifieke wensen met betrekking tot de grootte of inrichting van een opslag zijn echter natuurlijk altijd bespreekbaar. Alle ruimtes zijn uiteraard altijd droog, want volledig afgesloten. Daarnaast zijn de ruimtes stofvrij en kunnen ze, indien gewenst, ook verwarmd worden. Zo weet u zeker dat uw spullen onder optimale omstandigheden bewaard worden. Tot slot kunnen de opslagruimtes standaard opgeleverd worden met archiefrekken zodat u nog gemakkelijker al uw spullen op kunt slaan.

Bereikbaarheid van de opslagruimte in Rotterdam

De opslagruimte in Rotterdam is uitstekend bereikbaar. U kunt onze opslagruimtes vinden in het “Rivium”, een bedrijventerrein aan de Maas, gelegen aan de voet van de van Brienenoordbrug. Hierdoor is de opslag uitstekend bereikbaar voor de gehele regio Rotterdam. Komende vanuit Rotterdam-Zuid is het slechts een paar honderd meter rijden, vanaf de eerste afslag na de brug, afslag “25 – Capelle a/d IJssel”. Zo is de opslag zowel vanuit centraal Rotterdam als vanaf Zuid uitstekend te bereiken. Daarnaast is het complex door middel van de Ringlijn 95 elke dag tussen 06.00-10.00 en 14.30-19.00 gemakkelijk vier keer per uur bereikbaar vanaf Metrostation Capelsebrug. Ook de bekende “Parkshuttle” vanaf Metrostation Kralingse Zoom stopt om de hoek van de opslagruimtes. Deze bekende bus, die zonder chauffeur rijdt, vertrekt dagelijks van 06.00 tot 19.00 minimaal eens per 6 minuten. Kortom, de opslag in Rotterdam is vanuit de hele stad met zowel de auto als per OV uitstekend bereikbaar.

Openingstijden en beveiliging

De receptie bij de opslagruimte in Rotterdam is elke dag van 10.00 tot 17.00 beschikbaar. Dat wil echter niet zeggen dat u buiten deze tijden niet bij uw opslag kunt! Door het gebruik van uw persoonlijk code hebt u namelijk elke dag van 06.00 tot 23.00 toegang tot uw opslagruimte. Hierdoor kunt u, en eventuele andere door u geautoriseerde personen, haast altijd makkelijk bij uw spullen. De opslag wordt continu bewaakt zodat uw spullen altijd veilig opgeborgen staan.

Extra´s

Bij onze vestiging in Rotterdam hebben wij vaak aantrekkelijke acties, zoals bijvoorbeeld een gratis slot of een tiental gratis verhuisdozen wanneer u voor een aantal maanden een opslag huurt. Daarnaast zijn er ook vaak aantrekkelijke kortingen bij een huur van meer dan één maand.

Op onze locatie in Rotterdam vindt u transportwagens waarmee u makkelijk vanuit de centrale hal uw spullen naar uw opslag kunt vervoeren, geen onnodig gesjouw dus.
In de regio Rotterdam heeft Easybox ook enkele garageboxen te huur, wanneer u hiervan gebruik wilt maken, neemt u dan contact ons met onze vestiging in Rotterdam Oost.