Opslagruimte in Utrecht huren

Wilt u opslag huren in de omgeving Utrecht? Dat is geen probleem! Ook in deze regio beschikt Easybox over een vestiging waar u opslagruimte kunt huren. De vestiging bevindt zich aan de Huis ter Heideweg in Utrecht-Oost. Dit gebied hoort eigenlijk bij Zeist. Easybox heeft hier, op steenworpafstand van Utrecht, een groot complex waarin aparte opslagruimtes worden verhuurd. Er is dus altijd een opslagruimte beschikbaar die bij u past.

Inrichting van de opslag in Utrecht

Er zijn verschillende formaten van opslagruimte beschikbaar in Utrecht. De groottes variëren van één tot vijftig vierkante meter. U kunt dus altijd een ruimte kiezen die bij u past. De ruimtes zijn volledig afgesloten wat betekent dat er geen vocht naar binnen kan komen.

De opslag is daarnaast tevens stofvrij en kunnen ze eventueel verwarmd worden. Verder kunnen de ruimtes opgeleverd worden met archiefrekken; op deze manier wordt het voor u nog makkelijker om een overzicht te krijgen van alle spullen die u wilt opslaan. Het terrein wordt beveiligd met camera’s en u heeft een pincode nodig om het pand te betreden. U weet dus zeker dat u spullen veilig zijn bij ons!

Bereikbaarheid van de opslagruimte in Utrecht

De opslagruimte in Utrecht is prima bereikbaar voor de gehele omgeving. De tijdelijke opslag bevindt zich in Zeist om precies te zijn. Komende vanuit Utrecht-Oost is het slechts een paar honderd meter rijden. Ook vanaf centraal Utrecht is de locatie goed te bereiken. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het geen probleem.

Openingstijden en beveiliging

U heeft elke dag van 06.00 tot 23.00 toegang tot de spullen in uw opslagruimte. U kunt dus de hele dag bij uw spullen. De receptie in Utrecht-Oost is daarbij elke dag geopend van 10.00 tot 17.00. U krijgt een persoonlijke code waardoor u direct toegang heeft tot uw opslagruimte. Hierdoor kunt u haast altijd makkelijk bij uw spullen en kunt u eventueel andere personen de code overhandigen zodat zij dat ook kunnen. De opslag wordt continu bewaakt.

Extra’s

Bij de Easybox opslag in Utrecht-Oost zijn vaak aantrekkelijke acties, zoals bijvoorbeeld een aantal gratis verhuisdozen wanneer u een opslag huurt. Verder kunt u ook kortingen krijgen op de opslag wanneer u voor langere tijd een opslagruimte wilt huren. Op onze locatie in Utrecht-Oost vindt u transportwagens waarmee u makkelijk vanuit de centrale hal uw spullen naar uw opslag kunt vervoeren. U hoeft dus niet onnodig veel spullen te sjouwen.