Profiteer dankzij Easybox van een keukenaanbieding!

Wanneer u een nieuwe keuken wilt, brengt dat altijd een aantal vraagstukken met zich mee. Niet alleen de vraag voor welke keuken u zal kiezen, maar ook vragen als: wanneer kan de keuken worden geïnstalleerd? En wanneer is het dan een goed idee om een keuken te kopen? Komen hierbij om de hoek kijken.

Een keuken is niet binnen 1,2,3 geplaatst. En in bestaande woningen moet doorgaans eerst de oude keuken eruit worden gesloopt, voordat de nieuwe kan worden geplaatst. Wat het soms nog extra lastig kan maken, is dat u een keuken in de aanbieding ziet, maar de oude keuken er nog in zit. Leuk zo’n aanbieding, maar waar laat u al die onderdelen? Nou, bij Easybox! We leggen u in dit artikel uit hoe Easybox al bij verscheiden klanten ervoor heeft gezorgd dat zij gewoon van een keukenaanbieding kunnen profiteren.

Uw droomkeuken in de aanbieding
Bij Easybox snappen wij het heel goed dat wanneer uw droomkeuken in de aanbieding is, u die het liefst direct koopt. Zo’n aanbieding kan u namelijk honderden en misschien zelfs wel duizenden euro’s schelen. Het is natuurlijk eeuwig zonde dat u zo’n aanbieding aan uw neus voorbij moet laten gaan, omdat u de ruimte niet heeft om de keuken op te slaan.

Dankzij Easybox is het mogelijk om gewoon die keuken in de aanbieding te kopen. U heeft er zelf misschien nog niet aan gedacht, maar u kunt de keuken in 1 van onze opslagruimtes opslaan. Wij hebben in al onze vestigingen genoeg opslagboxen die groot genoeg zijn om een keuken in op te slaan.

Is het dan nog wel voordelig om een keuken in de aanbieding te kopen?
Jazeker! Een groot voordeel van Easybox is dat wij voordelige tarieven hanteren. Daarnaast geldt bij ons: hoe langer u bij ons een opslagbox huurt en hoe langer de opzegtermijn is waarvoor u kiest, hoe voordeliger wij een opslagruimte aan u kunnen aanbieden.

Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan het huren van een opslagruimte bij Easybox:

  • Uw keuken staat droog en warm; waardoor het in een goede conditie blijft;
  • De opslagruimte is te betreden met een unieke pincode, die alleen u krijgt;
  • Wij hanteren ruime openingstijden en zijn elke dag geopend;
  • Op elke vestiging van Easybox is 24/7 bewaking aanwezig, waardoor uw keuken niet alleen droog maar ook veilig staat opgeborgen.

Kies uit 1 van onze locaties en maak een afspraak!
Easybox heeft verspreid over Nederland verschillende vestigingen. Hierdoor is de kans zeer groot dat er ook een Easybox vestiging bij u in de buurt is. Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken bij de Easybox vestiging in uw buurt. Tijdens de afspraak leidt een medewerker u rond in het gebouw en vertelt hij u ook wat er allemaal mogelijk is bij Easybox. Daarnaast zijn onze medewerkers erg flexibel en denken zij graag met u mee.

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust tijdens de rondleiding, want onze medewerker geeft u er graag antwoord op. En mochten er in de toekomst ergens tegenaan lopen, dan kunt u dit altijd melden bij onze receptie. Doordat al onze medewerkers flexibel zijn, vinden zij vrijwel altijd wel een gepaste oplossing.