Richt uw regionale depot in bij Easybox in Oosterhout!

Easybox heeft vestigingen door heel Nederland. Wist u ook al dat wij een vestiging in het prachtige Oosterhout hebben? Deze vestiging ligt direct aan de afrit van de A27, waardoor hij dus enorm eenvoudig te bereiken is. En daar maken vooral onze zakelijke klanten heel handig gebruik van. Hoe en waarvoor zij dat doen, vertellen wij u in dit artikel. Wellicht brengt het u ook op ideeën om op een zeer efficiënte manier gebruik te maken van de vestigingen van Easybox.

Depot voor regionale voorraad
Doordat Easybox in Oosterhout heel gemakkelijk via een snelweg te bereiken is, gebruiken veel bedrijven het als een depot voor hun regionale voorraad. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer een bedrijf producten produceert én door het hele land monteurs heeft zitten die in hun eigen regio het product installeren. Een mooi voorbeeld hiervan is een zakelijke klant dat rolluiken produceert en installeert.

Van Groningen naar Easybox in Oosterhout
De rolluiken van bovengenoemde klant worden geproduceerd in Groningen en door het hele land bij consumenten geïnstalleerd. Onze zakelijke klant heeft door heel het land dan ook monteurs wonen, die hun eigen gebied hebben waarin zij rolluiken monteren. De monteurs die in Breda en Den Bosch rolluiken installeren, zijn daar dus ook woonachtig. Om niet helemaal naar Groningen te hoeven om het materiaal op te halen en vervolgens weer terug te rijden naar Noord-Brabant, heeft onze klant ervoor gekozen om van een opslagruimte van Easybox in Oosterhout gebruik te maken. Vanuit Groningen komt eens in de zoveel tijd een lading materiaal dat in het depot in Oosterhout wordt opgeslagen. Wanneer de monteurs in Oosterhout en omgeving materiaal nodig hebben, kunnen zij het dus gewoon bij Easybox in Oosterhout ophalen. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld!

Vergroot of verklein uw regionale depot wanneer u wilt!
Het grote voordeel van Easybox, is onze flexibele service. Dat is dan de reden dat veel zakelijke klanten voor ons kiezen. Wij denken namelijk graag met u mee en vinden het daarom juist belangrijk om ons flexibel op te stellen. Zo kunt u uw regionale depot vrijwel altijd vergroten of verkleinen. Heeft u tijdelijk een grotere opslagbox in Oosterhout nodig? Dan kunt u dit gewoon bij onze medewerkers van deze vestiging aangeven. Zij zullen dan met u naar de verschillende, actuele mogelijkheden kijken.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u tijdelijk juist een kleinere opslagruimte nodig heeft. Dat kan bijvoorbeeld in de zomerperiode of juist in de winterperiode voorkomen. Het is dan zonde om een grote opslagbox te blijven huren, terwijl u de helft van de ruimte niet eens benut. Ook in dat geval is er in overleg met onze medewerkers van uw vestiging veel mogelijk. En wilt u na een bepaalde periode weer een grotere opslagbox? Dan kan dat uiteraard gewoon!

Hoe langer u bij Easybox van een regionale depot gebruik maakt, hoe voordeliger!
Het inrichten van regionale depots voor uw bedrijf bij Easybox, kan u dus veel geld schelen. U verkort ermee de reistijd van uw medewerkers, waardoor zij meer tijd hebben voor het verrichten van hun werkzaamheden. En dat levert u uiteraard weer meer geld op.

Maak vandaag nog een afspraak!
Zoals u ziet, biedt het huren van een opslagruimte veel mogelijkheden voor uw onderneming. Er zijn al tientallen bedrijven die op bovengenoemde handige manier gebruik maken van onze service. Wilt u ook graag een regionale depot inrichten voor uw medewerkers bij Easybox in Oosterhout of een andere vestiging? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een rondleiding in uw vestiging naar keuze. Tijdens deze rondleiding laat een medewerker u graag alle beschikbare boxen zien en vertelt hij u direct over alle verdere mogelijkheden.