Tips voor het inrichten van de opslag box

Wanneer eenmaal de keuze is gemaakt om een opslagbox te huren bij Easybox, zijn  eindelijk de spullen op veilige wijze opgeslagen. Welke redenen er ook waren om te kiezen voor een opslag box, de stappen na het huren van een tijdelijke box zijn voor iedereen praktisch hetzelfde. Een van de belangrijkste punten is dat de opslagbox op goede wijze wordt ingedeeld. Op deze wijze staan de spullen veiliger en kan eenieder zijn spullen beter bereiken. Wij van Easybox kunnen u daarbij helpen door bijvoorbeeld stevige verhuisdozen aan te bieden, maar daarnaast bent u zelf natuurlijk verantwoordelijk voor het inrichten van uw box. Of u nu kiest voor de XXL-box of de of de XXS-box, deze tips zijn handig voor iedere maat.

Tip 1

Zorg er allereerst voor dat er een pad overblijft in de box. Bouw dus vooral de zijkanten vol, maar probeer ervoor te zorgen dat er nog altijd een persoon door de box heen kan lopen. Op deze wijze kunnen alle spullen ten alle tijden gemakkelijk bereikt worden. Zonder pad moet de eerst de hele container leeg worden gehaald om simpelweg een doos achterin de box aan te kunnen.

Tip 2

Maak optimaal gebruik van de ruimte. Oftewel, demonteer spullen zodat ze zo min mogelijk ruimte in beslag nemen en werk goed de hoogte in. Grote meubels die niet zomaar gedemonteerd kunnen worden, kunnen alsnog zo goed mogelijk in de ruimte worden geplaatst. Vul kastjes bijvoorbeeld op met dozen of spullen die op deze wijze niet meer in een doos hoeven en plaats ook dozen boven op de kast. Zo wordt de ruimte zo goed mogelijk opgevuld. Let echter goed op met het op elkaar plaatsen van spullen! Fout gestapelde spullen kunnen onveilige situaties voor uw spullen, maar vooral ook voor uzelf opleveren! Plaats voor een stevige toren zware dozen onderaan, lichte dozen bovenop en zorg ook altijd dat spullen met een rare vorm bovenop geplaatst worden.

Tip 3

Onze derde tip is een redelijk vanzelfsprekende, maar toch veel vergeten tip, namelijk het vooraan plaatsen van spullen waarvan de kans het grootst is dat deze binnen korte tijd nodig zijn voor gebruik. Dus spullen die het meest worden gebruikt vooraan in de box. Dit kan natuurlijk niet altijd van te voren duidelijk zijn, maar denk goed na over wat er eerst in de box wordt geplaatst en wat als laatst.
Op deze wijze kunt u optimaal gebruik maken van uw container!