• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Vacatures

 Home / vacatures

Vestiging Breda

Wij zoeken voor onze lokatie in Breda voor 2/3 middagen per week van 13.00 - 17.15 uur een overtuigende commerciële medewerk(st)er. 


Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie op via onze sollicitatie pagina! 


Profiel Vestigingsmedewerker

In de functie van Vestigingsmedewerker ben je mede verantwoordelijk voor de resultaten en het reilen en zeilen van de vestiging. Interesse in de klant en het achterhalen van specifieke wensen en behoeften is daarbij van groot belang. Om de klant net zo enthousiast te maken als jijzelf bent, zoek je altijd naar een passend advies, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Wij zoeken een overtuigende commerciële Vestigingsmedewerker die zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Jij hebt een dienstverlenende instelling en bent resultaatgericht in je aanpak. Naast een vrolijke en vriendelijke instelling verwachten we dat je passie hebt voor je werk en onze organisatie.

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.