Het huren van een veilige opslagruimte is een must!

Het huren van een opslagruimte is erg handig wanneer u thuis te weinig ruimte heeft om al uw eigendommen op te kunnen slaan. Veiligheid is daarbij belangrijk. U wilt immers dat uw spullen op een droge en veilige plek worden opgeslagen, zodat de kwaliteit behouden blijft. Bij Easybox vindt u vele veilige opslagruimten die variëren van kluizen van één vierkante meter tot boxen bedoeld voor de opslag van bijvoorbeeld de archieven van bedrijven van velen vierkante meters. Op deze manier vindt u altijd wel een type opslagruimte dat goed bij uw specifieke situatie past.

Tijdelijke opslagruimte

Zowel particulier als zakelijk kunt u ervoor kiezen om uw eigendommen op te slaan. Bij Easybox bent u verzekerd van goede service, waarbij de kwaliteit van uw spullen behouden blijft. Ook zijn wij erg flexibel in de mate waarin u terecht kunt bij uw eigendommen. Dit houdt concreet in dat u een ruime keuze heeft in opslag- en huurmogelijkheden en er altijd een oplossing voor maat is. Verder is er een hoge mate van aandacht voor uw persoonlijke wensen en zijn er flexibele huurafspraken die u eenvoudig kunt wijzigen. Tenslotte bieden wij extra services voor optimaal gebruiksgemak.

Het huren van opslagruimte

Het huren van een opslagruimte werkt heel gemakkelijk: allereerst kiest u een vestiging via Google Maps. Daarna kiest u uw type box. Onze ruimtecalculator helpt u met het berekenen van de benodigde ruimte. Mocht u op een later moment toch meer ruimte nodig hebben, kunt u altijd op een ander moment kosteloos van opslag veranderen. Wanneer u gekozen heeft en uw gegevens zijn ingevuld, ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. Bovendien bepaalt u als huurder zelf de grootte van de te huren ruimte. Ook de periode dat u de opslag wil huren en de manier waarop u de ruimte wilt inrichten, zijn vrij door u te bepalen. Wanneer u al uw gegevens geregistreerd heeft, ontvangt u een persoonlijke pincode. Met deze code heeft u dagelijks tussen zes uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds toegang tot uw opslag. Wanneer u uw eigendommen wilt opslaan, wilt u natuurlijk het liefst zo ver mogelijk met uw auto de opslagruimte in kunnen rijden, zodat u zo min mogelijk hoeft te lopen. Bij Easybox kunt u met uw auto tot aan de opslaghal rijden, waar u uw eigendommen met een aanwezige transportwagen naar uw opslagruimte kunt brengen.