Verhuist u naar een bejaardentehuis?

Verhuist u naar een bejaardentehuis? Sla uw spullen op bij Easybox!

Gaat u samen met uw partner of alleen verhuizen naar een bejaardenthuis? Dan is de kans groot dat u kleiner gaat wonen dan dat u voorheen deed. Veel mensen denken dat zodra ze in een bejaardentehuis gaan wonen, ze van veel spullen afstand moeten doen. In de nieuwe, kleinere woning is er immers geen ruimte meer voor. Toch is het heel begrijpelijk dat u niet direct afstand van sommige spullen wilt doen. In plaats van deze spullen weg te doen, kunt u ze opslaan in een opslagbox.

Waarom spullen bewaren in een opslagbox?

Er zijn verschillende redenen om spullen op te slaan in opslagbox wanneer u naar een bejaardentehuis verhuist. Hieronder benoemen we er een aantal.

De spullen hebben een emotionele waarde

Het is lastig om afstand te doen van spullen met een emotionele waarde. Heeft u geen ruimte meer voor zulke spullen? Dan is een opslagbox van Easybox de ideale oplossing! De opslagboxen van Easybox zijn dagelijks geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur. Dankzij deze ruime openingstijden kunt u bijna altijd bij de spullen terecht wanneer u ze weer even wilt bekijken of aanraken.

De spullen komen soms nog van pas

Nog een reden om spullen op te slaan in een opslagbox, is omdat u ze soms nog nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffer of aan kerstversiering. Dit soort spullen komen soms nog van pas, dus het is zonde om ze weg te gooien. In plaats van dit soort spullen weg te doen, kunt u ze beter opslaan in een opslagbox. Dan kunt u de spullen gewoon ophalen wanneer u ze wilt gebruiken en weer opslaan wanneer u ze niet meer nodig heeft.

Om spullen te beware  voor een dierbare

Wellicht zijn er ook spullen die u zelf niet meer nodig heeft, maar waarvan dierbare het op den duur nog wel goed kan gebruiken. In dat geval is het uiteraard zonde om de spullen weg te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een diepvries, tafel of koelkast. Wellicht kan 1 van de (klein)kinderen het over een aantal jaar gebruiken wanneer hij bijvoorbeeld op kamers gaat. Echter kunnen de spullen die u voor een dierbare wilt bewaren bij u in het bejaardentehuis in de weg staan. De spullen opslaan in een opslagbox is dan een hele goede optie.

Huur flexibel, voordelig én veilig een box bij Easybox!

Bij een aantal van bovengenoemde redenen, is het ontzettend handig om flexibel een box te kunnen huren. Daarmee bedoelen wij dat een box op korte termijn opgezegd kan worden. Als u geen opslagruimte meer nodig heeft, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk weer van af. Het is dan niet fijn om nog voor een lange periode aan een huurcontract vast te zitten.

Bij Easybox is het mogelijk om flexibel tijdelijk een box huren. Bij ons is het al mogelijk om een box voor een periode van 14 dagen te huren. Bij sommige huurtermijnen hanteren wij zelfs een opzegtermijn van maar 14 dagen. Dat is natuurlijk ontzettend fijn!

In al onze panden zijn uw spullen 24/7 beveiligd
Naast flexibele huurtermijnen, hanteren wij erg scherpe prijzen. Bovendien is er bij al onze opslagplaatsen 24/7 camerabewaking aanwezig. Daarnaast zijn tijdens de ruime openingstijden zijn er zelfs beveiligers in het pand aanwezig die ervoor zorgen dat alleen bevoegden de vestiging betreden.

Naast deze algemene beveiliging, hebben wij ook goed aan de beveiliging van elke box op zich gedacht. Huurt u een opslagbox bij Easybox? Dan ontvangt u gratis een unieke pincode en hangslot. Dankzij deze twee extra veiligheidsmaatregelen, heeft alleen u toegang tot de box. Reden genoeg dus om voor een tijdelijke opslagplaats van Easybox te kiezen.

Neem vandaag nog contact met ons op!
Wilt u meer over onze service weten? Op deze pagina is er meer informatie over te vinden. Wilt u graag bij Easybox een opslagbox huren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak leiden wij u in de vestiging naar keuze rond en laten wij u graag alle mogelijkheden zien.