Verhuizen van Amersfoort naar Gorinchem

Verhuizen van Amersfoort naar Gorinchem

Huurt u al een opslagbox van Easybox, maar gaat u verhuizen naar een andere plaats? Dan vraagt u zich vast af of u uw huurcontract met Easybox moet beëindigen. Dat wilt u vast niet wanneer u een contract en een box heeft bij een organisatie waar u helemaal tevreden over bent. Gelukkig kunnen wij u geruststellen. Wanneer u verhuist naar een stad waar ook een Easybox vestiging (in de buurt) is, kunt u daar gewoon kosteloos dezelfde box huren als dat u in uw vorige woonplaats deed. Een goed voorbeeld hiervan is de situatie van familie Verbeek.

Welke situatie had de familie Verbeek precies?

Familie Verbeek woonde al jarenlang in Amersfoort. Ze huurden bij Easybox ook een opslagruimte in Amersfoort. In deze opslagruimte bewaarden ze spullen die ze niet vaak gebruikten. Denk hierbij aan hobbyspullen, tenten enzovoorts. Door omstandigheden verhuisde het gezin van Amersfoort naar Gorinchem. Ze waren bang dat ze geen opslagbox in Gorinchem zouden vinden. De spullen verkopen, wilden ze eigenlijk niet. Echter was in het nieuwe huis niet genoeg ruimte om alle spullen in op te slaan. Om toch een goede oplossing te vinden, trokken ze bij Easybox aan de bel.

Goed nieuws!

Gelukkig had een medewerker van Easybox goed nieuws voor het gezin: ook in Gorinchem heeft Easybox een vestiging zitten. En daar waren nog een aantal opslagruimtes beschikbaar. Doordat Easybox een flexibele service hanteert, kon het gezin eenvoudig met de al bestaande overeenkomst een opslagbox in Gorinchem huren.

Bovenstaande oplossing vond familie Verbeek uiteraard ontzettend fijn. Het enige wat er aan de situatie veranderde, was dat ze niet meer een opslagruimte in Amersfoort, maar in hun nieuwe woonplaats Gorinchem huurden. Dit konden ze ook nog eens doen bij de voor hun al bekende en betrouwbare verhuurder waarbij ze al jarenlang naar alle tevredenheid een opslagbox huurden.

En er is meer!

Net zoals alle medewerkers van Easybox, dacht de medewerker die de familie hielp nog meer met hen mee. Wanneer u verhuist, komt daar natuurlijk veel bij kijken. Het verhuizen van alles wat u bezit, kost veel tijd, geld én energie. Vooral wanneer uw nieuwe woonplaats 3 kwartier verderop ligt. Dat besefte bovengenoemde medewerker zich maar al te goed. En wanneer u spullen wilt verhuizen van de ene opslagbox naar de andere, heeft u tijdelijk wel 2 boxen nodig. Dat betekent normaal gesproken ook: tijdelijk dubbele lasten. Om het gezin hierin tegemoet te komen, mochten ze van Easybox 1 box een maand lang gratis huren. Hierdoor konden ze in alle rust de spullen van de opslagruimte in Amersfoort naar de opslagbox in Gorinchem verhuizen. Eind goed, al goed kunnen we wel zeggen!

Wij denken ook graag met u mee!

Bovenstaand voorbeeld geeft aan dat Easybox een organisatie is dat graag met u meedenkt. Bovengenoemde medewerker dacht zelfs al een stap vooruit. Dit geeft maar weer aan hoe flexibel wij zijn en hoe graag wij voor u klaar staan. Wij begrijpen in welke situaties u omtrent opslagruimte terecht kunt komen en welke oplossing in een bepaalde situatie voor u handig kan zijn. Doordat wij ons zo flexibel opstellen, houden wij onze klanten tevreden. En dat is natuurlijk waarvoor we het doen!

Zoals u ziet, is bij Easybox in overleg veel mogelijk. Zit u in een soortgelijke situatie? En wilt u graag weten hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen? Laat dit dan vooral weten aan de receptie van de vestiging waarbij u een opslagruimte huurt. Wij denken namelijk ook graag met u mee.