Waarom een opslagbox handig is als u kleiner gaat wonen

Waarom een opslagbox handig is als u kleiner gaat wonen

Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Gaat u bijvoorbeeld bij uw kinderen in wonen of naar een tehuis? Veel mensen denken dat zodra u kleiner gaat wonen, u afstand moet doen van heel veel spullen. In de nieuwe, kleinere woning is er immers geen ruimte meer voor. Toch is het heel begrijpelijk dat u niet direct afstand van sommige spullen wilt doen. In plaats van deze spullen weg te doen, kunt u ervoor kiezen om ze in een opslagbox op te slaan.

Waarom spullen bewaren in een opslagbox?

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor kunt kiezen om uw spullen in een opslagbox op te slaan. Hieronder benoemen we er een aantal.

De spullen hebben een emotionele waarde

U kunt spullen hebben die een emotionele waarde voor u hebben. Die spullen kunnen wellicht niet in uw nieuwe woning staan, maar u wilt er ook geen afstand van doen. In dat geval is een opslagbox de ideale oplossing. En wilt u weer eens de spullen bekijken of aanraken? Dan kunt dat gewoon doen door naar de box te gaan.

U heeft het soms nog nodig

Nog een reden om spullen op te slaan in een opslagbox, is omdat u ze soms nog nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffer of aan kerstversiering. Dit soort spullen komen soms nog van pas, maar heeft u niet dagelijks nodig. In plaats van dit soort spullen weg te doen, kunt u ze beter opslaan in een opslagbox. U kunt de spullen dan ophalen wanneer u het nodig heeft en weer in de box opslaan wanneer u ze niet meer nodig heeft.

U wilt spullen bewaren voor een dierbare

Wellicht zijn er ook spullen die u zelf niet meer nodig heeft, maar waarvan u denkt dat een dierbare het nog wel kan gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een diepvries, tafel of koelkast. Wellicht kan 1 van de (klein)kinderen het over een aantal jaar gebruiken wanneer hij bijvoorbeeld op kamers gaat. Echter kunnen de spullen die u voor een dierbare wilt bewaren bij u in de nieuwe woning in de weg staan. Of misschien heeft u er zelfs helemaal geen ruimte meer voor. In beide gevallen kunt u de spullen prima in een opslagbox opslaan.

U woont tijdelijk bij uw kinderen in

Gaat u tijdelijk bij uw kinderen in wonen? Bijvoorbeeld omdat uw huis wordt gerenoveerd of omdat de koop van uw nieuwe woning nog niet rond is? In deze situatie is een opslagbox een ideale tijdelijke opslagruimte waar u uw spullen in kunt opbergen. Zodra u weer zelfstandig gaat wonen, kunt u de spullen vanuit de box naar het nieuwe adres verhuizen.

Waar kunt u flexibel een box huren?

Bij een aantal van bovengenoemde redenen, is het ontzettend handig dat u flexibel een box kunt huren. Daar bedoelen wij mee dat u de box kunt opzeggen wanneer u dat wilt. Als u geen opslagruimte meer nodig heeft, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk weer van af. Het is dan niet fijn dat u nog voor een bepaalde periode aan een huurcontract vastzit.

Huur flexibel een box bij Easybox!

Bij Easybox kunt u heel flexibel tijdelijk een box huren. Bij sommige huurtermijnen hanteren wij zelfs een opzegtermijn van maar 14 dagen. Dat is natuurlijk ontzettend fijn! Daarnaast kunt u bij ons heel voordelig een box huren, want wij hanteren erg scherpe prijzen. U hoeft hierbij trouwens niet bang te zijn dat er iets mis is. Uw box is compleet in orde en dankzij een unieke pincode en gratis hangslot, heeft alleen u toegang tot de box. Bovendien is er 24/7 bewaking aanwezig. Reden genoeg dus om voor een tijdelijke opslagplaats van Easybox te kiezen.

Wilt u meer over onze service weten? Dan mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, want wij vertellen u er graag meer over.