Wat te doen bij een te grote verzameling? Easybox weet raad!

In Nederland zijn er enorm veel verzamelaars te vinden. Er worden zelfs beurzen en andere evenementen voor verzamelaars gehouden. Misschien bent u zelf ook wel een verzamelaar en verzamelt u bijvoorbeeld munten, postzegels of koektrommels. Het kan allemaal!

Het is natuurlijk ontzettend leuk om een grote verzameling te hebben. Maar wat nou als uw verzameling zo groot is dat het eigenlijk niet meer in uw huis past? De kans is groot dat u er jaren over heeft gedaan om de verzameling zo groot te krijgen, dan is weggooien natuurlijk zonde. Gelukkig biedt Easybox voor dit probleem een oplossing!

Sla uw verzameling (deels) bij Easybox op!
U kunt uw verzameling namelijk gewoon (deels) bij Easybox opslaan! U heeft er vast niet aan gedacht, maar bij Easybox is iedereen welkom, wat ze ook opslaan. Of dat nou een bedrijf is dat zijn marketingmateriaal wilt opslaan of u die graag zijn verzameling veilig wilt opbergen, bij Easybox kan het gewoon! En uiteraard kiest u er natuurlijk zelf voor of u uw complete verzameling of een deel ervan bij Easybox opslaat.

Zelfs uitbreiden van uw verzameling is mogelijk!
Het grootste voordeel van uw verzameling (deels) bij opslaan in een opbergbox van Easybox, is dat u er geen afscheid van hoeft te nemen. Daarnaast zorgt u er hierdoor wel voor dat uw woning niet wordt overheerst door uw verzameling. Bovendien kunt u er zelfs voor kiezen om uw verzameling nog meer uit te breiden, juist omdat u daar dankzij Easybox de ruimte voor heeft.

Keuze uit verschillende formaten boxen
Bij Easybox bepaalt u namelijk zelf welk formaat box u huurt. De bij ons beschikbare formaten zijn:
Wij hebben namelijk de volgende opslagboxen:

 • Opslagbox XXS: 1 bij 1,5m², ruimte genoeg voor 10 verhuisdozen;
 • Opslagbox XS: 1,5 bij 3m², genoeg ruimte voor 45 verhuisdozen;
 • Opslagbox S: 3 bij 4m², ruimte genoeg voor 115 verhuisdozen;
 • Opslagbox M: 4 bij 7m², genoeg ruimte voor 180 verhuisdozen;
 • Opslagbox L: 7 bij 10m², ruimte genoeg voor 270 verhuisdozen;
 • Opslagbox XL: 10 bij 15m², genoeg ruimte 375 verhuisdozen;
 • Opslagbox XXL: 15 bij 18m², ruimte genoeg voor 475 verhuisdozen.

U kunt ervoor kiezen om een opslagbox te huren die precies groot genoeg is om uw verzameling (of een deel ervan) in op te slaan. Echter kunt u er dus ook voor kiezen om juist een grotere opslagbox te huren, zodat u uw verzameling kunt uitbreiden.

De voordelen van Easybox
Naast dat u dankzij Easybox uw verzameling niet hoeft in te perken, maar zelfs zou kunnen uitbreiden, biedt Easybox nog een aantal andere voordelen.

Dat zijn:

 • Vestigingen door heel het land, waardoor er vast ook 1 bij u in de buurt zit.
 • Flexibele huur- en opzegtermijnen;
 • Droge, schone opbergboxen;
 • Beveiligingscamera’s in en rondom het gebouw die 24/7 aan staan;
 • Vriendelijke medewerkers die tijdens kantooruren aanwezig zijn en u graag helpen en/of met u meedenken;
 • Ruime openingstijden, zodat u zo goed als altijd bij uw verzameling kunt komen;

Veiligheid staat bij Easybox hoog in het vaandel, wij doen er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat onbevoegden niet bij uw spullen kunnen komen. Zo krijgt u bij Easybox een unieke pincode, waardoor alleen u toegang heeft tot de box.

Maak vrijblijvend een afspraak!
Zoals u ziet, is er voor u als verzamelaar bij Easybox veel mogelijk. Komt u in uw huis ruimte te kort? Dan is het dus een ideale oplossing om een box bij Easybox te huren. Wilt u graag weten wat bij de vestiging in uw buurt de mogelijkheden en beschikbare boxen zijn? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak!