Wat zijn de voordelen van opslag in Zwijndrecht huren bij Easybox?

Zoekt u een goede aanbieder van opslagboxen waarbij u perfect opslag kunt huren in Zwijndrecht? Of u nou particulier of zakelijk een opslagruimte in Zwijndrecht wilt huren, Easybox is het bedrijf dat u zoekt! Onze klanten profiteren namelijk van een aantal hele fijne voordelen. Welke dat zijn, vertellen wij u graag in dit artikel!

Flexibele huurcontracten

Easybox begrijpt het erg goed dat wanneer u geen opslag in Zwijndrecht meer nodig heeft, u de huur zo snel mogelijk wilt kunnen opzeggen. Het is immers zonde om een ruimte te huren waar u niets mee doet. Een groot voordeel van Easybox is dan ook dat wij flexibele huur- en opzegtermijnen hanteren. Bij ons kunt u al een opslagbox voor een periode van 14 dagen huren. Daarnaast is het bij sommige overeenkomsten mogelijk dat u uw huur pas 14 dagen van tevoren kunt opzeggen. Echter geldt natuurlijk wel: voor hoe langer u een huurovereenkomst bij ons afsluit, hoe voordeliger het huurtarief is dat wij kunnen hanteren.

Daarnaast is het ook mogelijk om tijdelijk een kleinere of juist grotere box te huren dan de box die u al huurt bij Easybox. Dit is bijvoorbeeld ontzettend handig wanneer u een ondernemer bent. Dankzij deze mogelijkheid zit u namelijk nooit aan een box vast waarvan u de ruimte niet compleet benut of die juist niet ruim genoeg meer is om uw spullen in op te slaan. Bij Easybox weet u altijd zeker dat u een opslagbox zult huren die precies aan uw wensen en behoeften voldoet.

Keuze uit opslagboxen in verschillende formaten

Bovenstaande mogelijk is niet alleen mogelijk dankzij onze flexibiliteit, maar ook door het feit dat wij boxen in verschillende formaten beschikbaar hebben.

De opslagboxen die wij beschikbaar hebben zijn:

  • Opslagruimte XXS: 1 bij 1,5m², goed voor 10 verhuisdozen;
  • Opslagruimte XS: 1,5 bij 3m², goed voor 45 verhuisdozen;
  • Opslagruimte S: 3 bij 4m², goed voor 115 verhuisdozen;
  • Opslagruime M: 4 bij 7m², goed voor 180 verhuisdozen;
  • Opslagruimte L: 7 bij 10m², goed voor 270 verhuisdozen;
  • Opslagruimte XL: 10 bij 15m², goed voor 375 verhuisdozen;
  • Opslagruimte XXL: 15 bij 18m², goed voor 475 verhuisdozen.

Zoals u ziet, hebben wij diverse opslagboxen in uiteenlopende formaten te huur. Of u nou weinig of juist heel veel spullen wilt opslaan; bij ons kan het allemaal! Dankzij de ruime keuze kunt u voor een opslag in Zwijndrecht altijd wel bij Easybox terecht.

Ruime openingstijden

Easybox begrijpt het heel goed dat u graag zoveel mogelijk bij uw opslag in Zwijndrecht wilt kunnen komen. Het zijn immers uw eigen spullen die u in de opslagbox van Easybox opslaat. Daarom hanteren wij ruime openingstijden. Wij zijn namelijk elke dag geopend van 06.00 tot 23.00 uur. En wilt u graag de receptie spreken? De receptie is in onze vestiging in Zwijndrecht elke dag van de week van 10.00 uur tot 17.00 uur aanwezig, dus ook in het weekend!

Heeft u vragen of is er een probleem? Meld het dan gerust bij de receptie, want onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag en denken graag met u mee over een gepaste oplossing.

24/7 beveiliging

Tijdens de ruime openingstijden zijn er altijd beveiligers in en rondom het gebouw aanwezig. Zij zien erop toe dat alleen de klanten van Easybox het gebouw betreden. Daarnaast wordt de hele opslag in Zwijndrecht 24/7 per dag beveiligd door bewakingscamera’s. Huurt u bij Easybox een opslagruimte? Dan ontvangt u een pincode waarmee alleen u toegang krijgt tot uw opslagbox. Door al deze veiligheidsmaatregelen te nemen, kunt u uw spullen bij Easybox met een gerust hart opslaan.

Huur opslag in Zwijndrecht bij Easybox!

Heeft u een opslag in Zwijndrecht nodig? Kies dan voor Easybox! Dankzij onze uitstekende service zal het huren van een opslagbox bij Easybox helemaal naar uw wens verlopen. Overweegt u om een opslagbox bij Easybox in Zwijndrecht te huren? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding in deze vestiging aan. Tijdens de rondleiding vertelt 1 van onze medewerkers u graag meer over de mogelijkheden bij Easybox en laat hij u graag de vestiging en beschikbare boxen zien.