Waarom als webshop eigenaar een opslagbox huren bij Easybox?

Waarom als webwinkel eigenaar een opslagbox huren bij Easybox?

Heeft u een eigen webwinkel? Bij de oprichting van de webwinkel kunt u de opslag, administratie en al het andere dat komt kijken bij het onderhouden van een webwinkel vast prima vanuit huis doen. Na een tijdje komen er meer orders binnen en slaat u steeds meer spullen op. In het begin kunt u dit vast en zeker prima in uw zolder of garage doen. Heeft u dankzij het succes van uw webwinkel geen ruimte meer over voor opslag of administratie? U denkt dan waarschijnlijk aan het huren van een kantoorpand en het liefst eentje met opslagruimte. Heeft u er echter al aan gedacht om in plaats daarvan een opslagbox te huren? Het grote voordeel van het huren van een opslagbox is dat u niet direct een kantoorruimte hoeft te huren. Bovendien kunt u bij bijvoorbeeld Easybox een opslagbox huren dat het formaat heeft wat u nodig heeft. Hierdoor weet u zeker dat u geen ruimte huurt waarvan u maar de helft gebruikt.

Waarom is het slim om als webwinkel-eigenaar een box te huren bij Easybox?

Al veel webwinkel-eigenaren huren een opslagbox bij Easybox. De voornaamste reden hiervoor is dat u bij Easybox qua opslagboxen uit verschillende groottes kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld beginnen met het huren van de XS Box. De XS Box is 1,5m² bij 3m². Het fijne aan een box huren bij Easybox is dat u gemakkelijk kunt upgraden naar een grotere box. Heeft u naar verloop van tijd een S box of zelfs een M box nodig? Dan is dat dus geen probleem. Daarnaast werkt het ook andersom. Heeft u tijdelijk een kleinere opslagruimte nodig? Ook dat is gewoon bij Easybox mogelijk. Hierdoor kunt u dus meer ruimte huren wanneer uw webwinkel piekt en minder ruimte huren wanneer het wat rustiger is.

Veilig en droog uw artikelen opslaan

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk om als webwinkel-eigenaar de spullen die u verkoopt droog en beveiligd op te slaan. Wanneer u artikelen verliest of door een andere reden artikelen niet meer aan uw klanten kunt verkopen, verliest u immers geld. Ook hierom is het een ontzettend goed idee om een zakelijke opslagbox te huren. Mocht er ooit een lekkage of iets dergelijks voorkomen in bijvoorbeeld uw kantoorruimte of andere plek waarin u uw webwinkel runt, dan zullen de producten die u verkoopt in ieder geval onbeschadigd blijven.

Waarom is voldoende opslagruimte voor een webwinkel noodzakelijk?

Het is om een aantal reden noodzakelijk om niet te veel, maar ook niet te weinig opslagruimte te huren. Wanneer u te weinig opslagruimte voor uw webwinkel huurt, raakt u beperkt in het aantal producten dat u daadwerkelijk kunt verkopen. Wanneer u in uw webwinkel minder producten verkoopt dan u zou kunnen, loopt u natuurlijk behoorlijk wat omzet mis. Daarnaast is het ook niet goed om te veel opslagruimte te huren. U betaalt dan namelijk voor ruimte dat u niet gebruikt. Dit geld had u ook in uw webwinkel kunnen investeren. Om het maximale uit uw webwinkel te halen, is het belangrijk om precies voldoende opslagruimte voor uw webwinkel te hebben.

Het kunnen upgraden en downgraden van de opslagruimte van uw webwinkel kan dan ook bijdragen aan het succes van uw webwinkel. Daarnaast kan dit u ook een sterkere positie geven tegenover uw concurrenten.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende rondleiding aan!

Door een aantal factoren draagt het huren van voldoende opslagruimte bij aan het succes van uw webwinkel. Wanneer u een box huurt bij Easybox, bepaalt u zelf en wanneer u welke opslagbox wilt huren. Hierdoor kan de opslagruimte echt meegroeien met uw bedrijf. Bovendien weet u bij Easybox zeker dat uw spullen veilig en droog staan opgeslagen.

Bent u geïnteresseerd in opslagruimte voor uw webwinkel van Easybox? Dan nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding in de vestiging van uw keuze. U mag gerust contact met ons opnemen om een afspraak te maken.