Zakelijke opslagruimte

Wanneer u  zich als  eigenaar van een bedrijf veel bezighoudt met reclame, kan het voorkomen dat u  een groot aantal folders of ander promotiemateriaal op voorraad heeft. Veel bedrijven hebben niet zoveel opslagruimte dat ze hun materiaal op kunnen slaan. Het huren van een opslagruimte kan hiervoor een goede uitkomst bieden. Bij Easybox bent u hiervoor aan het juiste adres. Op deze website kunt u een vestiging uitkiezen die zich voor u op een geschikte locatie bevindt en u kunt hier gerust even langsgaan of een afspraak maken via de receptie.

Seizoensgebonden bedrijfsopslag

Een andere situatie die veel voorkomt bij bedrijven is het hebben van seizoensgebonden materiaal. U kunt er ook in dit geval voor kiezen om uw goederen op te slaan bij Easybox. De opslagruimten variëren qua grootte, waardoor u bij Easybox altijd iets op maat zal vinden. Bij Easybox vindt u voordelige opslag om uw overbodige materiaal op te slaan, zoals gereedschap of apparatuur. Bij ons vindt u droge en schone opslagruimtes die bovendien goed beveiligd zijn. U kunt zeven dagen per week bij uw opslagruimte terecht, van zes uur ’s morgens tot elf uur ’s avonds. Indien gewenst, kunt u er zelfs voor kiezen om een geventileerde of verwarmde opslagruimte te huren. Wanneer u vandaag nog een opslagruimte huurt, ontvangt u een korting van 20% op de huur van uw box.

Soort opslagruimtes

Bij Easybox bieden wij opslagruimtes voor ieder type bedrijf. Zo zijn er bij ons opslagruimtes die van grootte variëren van een kast tot aan grote opslagruimtes voor pallets. Deze opslagruimtes hebben we verdeeld in XXS tot en met XXL. Iedere bij Easybox te huren opslagruimte is gemakkelijk toegankelijk. Wij bieden opslagruimtes waar u met uw auto terecht kunt , zodat  u ook de grootste opslag gemakkelijk bij ons achter kan laten. Doordat wij gebruikmaken van 24-uurs beveiliging, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw eigendommen. Twijfel dus niet en huur snel een opslagruimte bij Easybox!

Opslagruimte voor archief

Bedrijven zijn wettelijk verplicht om hun administratie op zijn minst zeven jaar te bewaren. Uiteraard hoeven niet alle gegevens te worden bewaard, maar een groot deel van de administratie moet altijd zeven jaar lang worden bewaard. In dat geval moet u uw administratie dus gaan archiveren. Het archiveren van uw administratie kost u niet alleen wat tijd, maar het kost u ook heel erg veel ruimte. Bedrijven die voor hun zakelijke administratie op zoek zijn naar een zakelijke opslagruimte, kunnen bij Easybox heel eenvoudig een zakelijke opslagruimte huren voor het archiveren van hun administratie.   Indien u hulp nodig heeft  bij het huren van een opslagruimte, dan kunt u natuurlijk altijd via de website contact met ons opnemen of  op deze website naar meer informatie zoeken. Ook indien u op zoek bent naar een prijsopgave voor het huren van een zakelijke ruimte kunt u op de website terecht.