Zzp & mkb opslagruimte

Zelfstandigen zonder personeel en midden-, en kleinbedrijven die op zoek zijn naar een goede opslagruimte zijn bij Easybox aan het juiste adres. Easybox biedt u de mogelijkheid om als ZZP’er of MKB’er al uw spullen op te slaan. Easybox heeft verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland. U kunt op deze website kijken voor een vestiging bij u in de buurt. Opslagruimte voor ZZP’ers en MKB’ers is bij Easybox dus eenvoudig te vinden.

Opslagruimte

Er zijn verschillende redenen voor ZZP’ers en MKB’ers om een goede opslagruimte te huren. Bij Easybox kunt u opslagruimtes vinden die qua afmetingen het best bij uw behoeftes passen. Wij hebben opslagruimtes voor u, verschillend van kast afmetingen tot echte grote loodsen waar u met pallets uw spullen, apparatuur, of producten kunt opslaan. Indien u hulp nodig heeft bij het vaststellen van de grootte van uw opslagruimte dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Easybox. Dagelijks krijgt Easybox te maken met ZZP’ers en MKB’ers die op zoek zijn naar een opslagruimte en dus kunnen wij u hier voldoende advies over geven.

Bereikbaarheid

De zestien vestigingen van Easybox zorgen ervoor dat uw opslagruimte altijd eenvoudig te bereiken is. ZZP’ers en MKB’ers van heel Nederland kunnen bij Easybox een goede opslagruimte vinden. Of u nu in het zonnige zuiden woont, of in het midden van Nederland, Easybox biedt u altijd een goede bereikbaarheid tot een opslagruimte. De vestigingen bevinden zich op ideale locaties waardoor het voor u heel eenvoudig is om een goede opslagruimte bij u in de buurt te vinden.

Huren

ZZP’ers en MKB’ers die op zoek zijn naar een goede opslagruimte kunnen bij Easybox een opslagruimte huren met een flexibele huurprijs. Indien u de huurprijs van een opslagruimte wilt weten dan kunt u heel eenvoudig op onze website een prijsopgave laten maken. Dit doet u door al uw gegevens in te vullen en een vestiging te kiezen. Omdat u als ZZP’er of MKB’er een opslagruimte huurt moet u hier aanvinken dat u een zakelijke opslagruimte zoekt. U kunt zelf een box kiezen of u kunt er voor kiezen om een contact formulier in te vullen en op te sturen zodat wij u zo snel mogelijk terugbellen met een offerte of eventuele antwoorden op uw vragen. U kunt daarvoor natuurlijk ook altijd zelf telefonisch contact opnemen.

Easybox opslagruimte voor ZZP en MKB

Er zijn vele redenen te noemen waarom ZZP’ers en MKB’ers er goed aan doen om een opslagruimte te huren bij Easybox. Ten eerste kunt u bij Easybox gratis overstappen op een andere opslagruimte. Daarnaast biedt Easybox u de mogelijkheid om advies te krijgen over alles wat er komt kijken bij het huren van een opslagruimte. Bij Easybox kunt u altijd overdekt laden en lossen waardoor u geen last heeft van eventuele regen die uw spullen kunnen beschadigen, en biedt Easybox ook een uitstekende bewaking en beveiliging voor uw opslagruimte. U kunt altijd zeven dagen per week bij Easybox terecht tussen 6:00 en 23:00. Iedere vestiging heeft een eigen telefoonnummer zodat u altijd contact kunt opnemen met de vestiging waar u uw opslagruimte huurt.