Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Ruimte te huur in Gorinchem voor opslag

bij Easybox

Een ruimte huren in Gorinchem voor het opbergen van seizoensgebonden producten uit uw winkel, de oude jeugdfoto’s of de sentimentele items uit het verleden. Spullen die u niet weg kan of wilt doen, maar er tegelijkertijd ook geen ruimte voor heeft. Door een ruimte te huren in Gorinchem bij Easybox neemt u dit obstakel weg.

Mogelijke situaties waarbij Easybox Gorinchem een uitkomst biedt

  • U heeft een winkel ruimte te huur in Gorinchem, maar uw eigen spullen staan hier nog. Tijdelijk wilt u dit elders opslaan, maar u heeft hier zelf geen ruimte voor. Mogelijk een vervelende situatie, maar de eventuele uitkomst is niet onmogelijk. Bij Easybox bieden we diverse opslagruimtes aan tegen een flexibel huurcontract. Dit kan gaan om een korte of lange termijn huur, makkelijk (en snel) opzegbaar en bovenal goed beveiligd. Om een goed beeld van te krijgen van een ruimte dat te huur is in Gorinchem kunt u direct en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen waarbij wij uw wensen meenemen in het voorstel.
  • U wilt een ruimte huren in Gorinchem omdat u op het punt staat te verhuizen, maar het betrekken van de nieuwe woning is nog niet mogelijk. Een vervelende situatie! Om u wat ademruimte te kunnen bieden, kunt u ervoor kiezen om uw inboedel in de tussentijd bij Easybox Gorinchem op te slaan. Een opslag dat droog, beveiligd, vertrouwd en goed bereikbaar is.
  • Ook is er ruimte te huur in Gorinchem voor het opbergen van babykleding, speelgoed en kleding. Kinderen, maar voornamelijk baby’s groeien snel uit hun kleding in de eerste maanden. Daarnaast raken zij, door de snelle ontwikkeling ook snel uitgekeken op het speelgoed dat zij hebben. Wegdoen is zonde! Maar het neemt naar verloop van tijd, enorm veel ruimte in in en om het huis. Om deze ruimte voor andere doeleinden te kunnen gebruiken, kunt u de spullen opslaan in een opslagruimte van Easybox Gorinchem.

Waar moet ik aan denken bij het inpakken?

Dit hangt af van de items die u graag bij ons wilt stallen. Is het bijvoorbeeld wijn dat koel en droog moet liggen of zijn het bruikbare machines die niet tegen vocht kunnen? Dan raden wij het aan om een vocht-, en vorstbestendige opslagruimte te huren. De machines kunnen daarnaast ook een goed dekzeil gebruiken tegen de stofontwikkelingen. Breekbare spullen zoals een servies set, raden wij aan om dit in bubbelfolie of papier te wikkelen. Hiermee beperk of voorkom je mogelijke schade tijdens het verplaatsen of het opslaan.

Ook een opslagruimte huren in Gorinchem? Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor een ruimte te huur in Gorinchem!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in