Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

voordelen van EASYbox Selfstorage

Alle voordelen
op een rij!

Vraag nu
een offerte aan

1

Veiligheid van uw opslagruimte

Bij Easybox® slaat u uw spullen veilig op. Al onze vestigingen voldoen aan de hoogste brand- en inbraakeisen die verzekeraars stellen aan bedrijven als Easybox®. In en rond onze vestigingen is 24 uurs videobewaking, onze vestigingen zijn voorzien van een alarmsysteem met bewegingsmelders.

2

Persoonlijke pincode

Uiteraard kunt u zelf ook bijdragen aan de veiligheid van uw spullen. Om het pand binnen te komen, gebruikt u uw persoonlijke pincode. Wij raden u aan deze aan zo min mogelijk mensen bekend te maken. Uw eigen opslagruimte is beveiligd met een stevig slot dat u koopt bij aanvang van de huur. Het slot blijft uw eigendom en daarom heeft alleen u er de sleutels van.

3

Opslagruimte op maat

De standaard formaten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2. De ruimten kunnen worden voorzien van archiefrekken. De units zijn droog, stofvrij en indien nodig verwarmd. Specifieke wensen m.b.t. de grootte en/of inrichting van de box zijn altijd bespreekbaar.

4

Transport

In de opslaghal staan transportwagens klaar, waarop u uw spullen kunt overladen en naar uw box kunt vervoeren.

5

Toegang en veiligheid

Met uw persoonlijke pincode heeft u elke dag van 06.00 uur – 23.00 uur toegang tot uw box. Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u (en eventueel andere geregistreerden) bij uw box kunt. De beveiliging en bewaking staan continu paraat wanneer u een box zal huren bij ons.
6

Extra mogelijkheden

Gaat u verhuizen?

Wilt u een kleine inboedel tijdelijk opslaan? Huur dan tijdelijke opslag. Bij Easybox kunt u ook grotere opslagruimten huren. Net zo eenvoudig en zonder al te veel kosten. Neem hiervoor contact op met Easybox.

Klik om meer te lezen op opslagruimtes te huur

een andere BOX nodig?

Kies één van de varianten
Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in

verhuisdozen nodig?

Voordeligste verhuisdozen!
We bieden u niet alleen de voordeligste & klantvriendelijkste opslagruimte in uw regio maar kunnen u ook de goedkoopste verhuisdozen leveren! We zijn gegarandeerd voordeliger dan elke bouwmarkt in uw regio! Bij Easybox kosten verhuisdozen slechts: € 2,50 per stuk! Het gaat dan natuurlijk om stevige en degelijke kartonnen dozen die ook makkelijk in onze opslagboxen opgeslagen kunnen worden. De afmeting is 56 cm x 32 cm x 35 cm (ofwel 60 liter) en de doos is stapelbaar tot wel 6 hoog! Verhuisdozen zijn te kopen en af te halen op al onze locaties!