• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Opslagruimte Blog

 Home / Blog

Voordelen van een opslagbox

Je kunt je leven nog zo goed plannen en uitstippelen, er kan een moment komen dat je je inboedel tijdelijk niet meer kwijt kunt in je eigen woonomgeving. Een verhuizing naar een kleinere woonruimte, je wordt voor je werk 3 jaar uitgezonden naar een ander land en verhuurt je woning tijdelijk aan andere mensen, een scheiding waardoor je je huis moet verlaten maar je hebt nog geen nieuwe woonruimte en verblijft noodgedwongen op zolder bij je overgrootmoeder, het kunnen allemaal redenen zijn om je spullen tijdelijk op te slaan in een opslag box of huur box. Vroeger loste je dit soort situaties meestal op door je spullen in de schuur van je familie of vrienden weg te bergen, maar dit kon nog wel eens tot ongewenste verrassingen leiden. Muizen die je favoriete luie stoel opgegeten bleken te hebben, wateroverlast waardoor je mooie eikenhouten eettafel schimmelvorming had opgelopen en ga zo maar door.

Druk hier en lees het hele blog

 

Redenen voor een opslagbox

Opslag boxen of huurboxen worden over het algemeen gebruikt door bedrijven of particulieren die hun spullen tijdelijk of voor langere tijd op willen slaan. Dit leidt normaal gesproken niet tot problemen, de potentiële huurder benadert het bedrijf dat opslagruimten verhuurt en sluit een contract af voor een paar maanden of zo lang als maar verwacht dat dit nodig is. Vervolgens worden de spullen netjes opgeborgen in de juiste verhuisdozen en wordt de box door de huurder afgesloten. Meestal gaat het hier om droge goederen of goederen die niet aan bederving onderhevig zijn. Toch zijn de goederen niet altijd zo neutraal of probleemloos van aard.

Druk hier en lees het hele blog

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.