Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Heeft u meer opslagruimte nodig en weet u nog niet zo goed waar u precies opslagruimte wilt huren? Dan raden wij u aan om eens dit artikel te lezen. In dit artikel vertellen wij u namelijk waarom mensen kiezen voor Easybox. Hierdoor komt u vast en zeker achter een aantal handige weetjes over onze service, die wellicht blij zullen verrassen.

Easybox denkt met u mee!

Een van de grootste redenen dat particulieren, maar ook bedrijven kiezen voor Easybox, is omdat Easybox met u meedenkt. Dit is door onze complete service terug te zien. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij een service aanbieden, die goed aansluit op uw wensen en behoeften omtrent een opslagruimte. Door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren, kunnen wij u een zo goed mogelijke service verlenen. En mocht u juist niet zo goed weten hoe u iets omtrent uw opslagruimte kunt aanpakken, dan kunt u altijd 1 van onze medewerkers om hulp vragen. Zij denken namelijk graag met u mee en geven u graag een geheel vrijblijvend advies. Bovendien is er bij ons in overleg veel mogelijk, waardoor we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Gebruikmaken van een opslagruimte, op de manier die bij u past

Een mooi voorbeeld dat laat zien dat wij inderdaad goed willen aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten, is dat u bij ons een opslagruimte kunt huren op een manier die het beste bij u past. Dit begint al bij het ruime aanbod aan verschillende formaten opslagboxen die wij aanbieden. Wilt u een kleine opslagruimte huren? Een middelgrote of juist een opslagbox die u bijvoorbeeld als uw magazijn kunt gebruiken? Bij Easybox is het allemaal mogelijk. Hierdoor huurt u bij ons alleen een ruimte die u ook daadwerkelijk volledig zult benutten.

Flexibele huurcontracten

Overigens kunt u bij ons niet alleen een formaat opslagruimte huren die goed bij uw wensen aansluit, maar hanteren wij ook flexibele huurcontracten. Heeft u tijdelijk een opslagruimte nodig? Dan vindt u het vast fijn om te horen dat wij bij Easybox al een huurtermijn van 14 dagen hanteren. En afhankelijk van uw overeenkomst, kunnen wij in sommige gevallen ook een opzegtermijn van maar 14 dagen hanteren. Hierbij geldt alleen wel: Hoe langer de huurovereenkomst zal zijn, hoe lager het huurtarief is dat wij kunnen hanteren.

Verhuisdozen, steekkarren en andere hulpmiddelen

Bij Easybox houdt de diensten niet op bij het verhuren van de juiste opslagruimtes. Onze service gaat veel verder dan dat. Klik om meer te lezen op opslagruimte huren. Zo kunt u bij elke vestiging van Easybox van verschillende hulpmiddelen gebruikmaken. U kunt bij ons namelijk onder andere gratis gebruikmaken van de in de vestiging van uw keuze aanwezige steekkarren en goederenlift. En heeft u verhuisdozen nodig? Dan kunt u deze al per 10 stuks voor 17,50 euro en per 20 stuks voor 32,50 euro bij ons aanschaffen.

Ruime openingstijden en beveiliging

Nog een goed voorbeeld van dat wij met u meedenken, zijn onze ruime openingstijden en beveiligingsmaatregelingen. Dankzij onze ruime openingstijden, kunt u ook gewoon buiten kantooruren bij uw spullen terecht. En dat is natuurlijk wel zo fijn! Bovendien hebben wij diverse beveiligingsmaatregelen getroffen, zodat u zeker weet dat uw goederen veilig staan opgeborgen in uw opslagruimte van Easybox. Klik om meer te lezen op opslagbox huren