Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren voor uw spullen

Een opbergruimte huren in situaties waarbij u een tekort aan ruimte heeft, gaat verhuizen met uw gezin of met de zaak of simpelweg omdat u ruimte wilt maken voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken. Allemaal situaties waarbij een ruimte huren de oplossing in kan bieden. Voor elke wens, kunnen wij een geschikte ruimte aanbieden. Heeft u weinig spullen, kies dan één van de kleinere opties: opslagruimte XXS, XS, S of M. Hierbij gaan de ruimtes van 1m2 tot wel 7m2. Heeft u meerdere spullen die een (tijdelijk) onderkomen nodig hebben, dan kunt u voor de: opslagruimte L, XL of XXL gaan. Hierbij variëren de ruimtes van 10m2 tot 18m2. De kosten voor de huur opslagruimte per m2, kunt u opvragen bij één van onze collega’s via dit formulier.

Waar kan ik opslagruimte huren?

Easybox zit verspreidt over Zuid-Holland, Utrecht en Brabant met maar liefst 11 locaties. Zo zit kunt u altijd wel een opbergruimte huren van Easybox bij u in de buurt. Wilt u een opslag ruimte huren bij u in de buurt? Bekijk dan hier welke locatie het dichtstbijzijnd is:
Tijdens de periode dat u bij een van de bovenstaande vestigingen opslagruimte gaat huren, kunt u dit verwachten van Easybox:
  • Elke vestiging voldoet aan de hoge eisen die verzekeraars stellen aan bedrijven gelijk aan Easybox op het gebied van inbraak- en brandeisen. De vestigingen worden 24/7 door ons camerasysteem bewaakt, zijn voorzien van bewegingssensoren en alarmsystemen. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen box extra te verzekeren met een door ons geleverd cilinderslot. Waar alleen u de sleutel tot heeft. Daarnaast krijgt elke klant bij ons een unieke toegangscode om het pand te kunnen betreden.
  • Elke vestiging is goed bereikbaar en toegankelijk. Onze panden zitten op locaties in de buurt van de grote A of N-wegen. Daarnaast kunt u het pand 7 dagen per week betreden tussen 06:00 en 23:00 uur. Fijn, als u een bijvoorbeeld een drukke werkweek heeft. Wanneer u een opbergruimte gaat huren, kunt u deze dus ook na werkuren bereiken.
  • Wanneer u een opslagloods wilt huren bij ons, hoeft u zich niet druk te maken over het verplaatsen van alle zware dozen. Elke locatie is namelijk voorzien van transportvoertuigen, waarmee u gemakkelijk de items van uw auto naar de opslagbox kunt brengen.
  • Wanneer u zo snel mogelijk een opslagruimte wilt huren, kan dit bij Easybox! Sterker nog, u kunt de ruimte vrijwel direct volbouwen met bijvoorbeeld uw inboedel.
Opslag ruimte huren? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Klik om meer te lezen op opslagruimtes te huur en opslagruimte huren prijzen 
Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in