Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Tijdelijk huren in

Opslagruimte Gorinchem

Locatie

Avelingen Oost 2
4202 MN Gorinchem
Tel.: +31 (0)78 6 120 110

Openingstijden receptie:

Wij werken op afspraak

Toegangstijden opslag:

7 dagen per week:
06.00 – 23.00 uur

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in

Veilige
opslag

Flexibele
Huurtermijn

7 dagen per week toegang

vrijblijvende rondleiding

Opslagruimte in Gorinchem te huur

bij Easybox

Ruimte tekort in uw huis, op het werk of in uw winkel? Door opslagruimte te huren in Gorinchem verhelpt u mogelijk dit tekort. Bij Easybox kunt u een ruimte huren in Gorinchem naar keuze of wens. Hierin bieden wij de volgende opties: XXS, XS, S, M, L, XL of XXL, variërend van 1 tot wel 18m2. Hieronder tonen we een aantal situaties of categorieën waarin de opslagruimtes zich in onderscheiden.

Een grote opslagruimte huren bij Easybox

Een grote opslagruimte huren in Gorinchem is goed mogelijk voor wanneer u meerdere spullen wilt opbergen. De opties die wij aanbieden in het grotere segment beginnen bij 7m2, goed voor het bergen van 270 verhuisdozen. En eindigen bij 18m2, goed voor het opslaan van circa 475 verhuisdozen. Mocht u met minder ruimte genoegen kunnen nemen bieden we ook kleinere opslagruimte aan in Gorinchem. Dat kunt u verderop in de pagina terugvinden. Zo kunt u de juiste opslag box huren die bij u past.

Een kleine opslagruimte huren bij Easybox

Wilt u een opslagruimte huren in Gorinchem waarbij een kleinere ruimte aan uw wensen voldoet, dan is dit goed mogelijk. De opties die wij aanbieden in het kleinere segment beginnen bij: 1m2, goed voor 10 verhuisdozen en stoppen bij 7m2, goed voor circa 180 verhuisdozen. Wilt u een kleine opslag huren in Gorinchem kunnen onze collega’s eventueel helpen bij het zo efficiënt mogelijk indelen van de ruimte. Door de jaren aan ervaring, zal elke hoek in de ruimte benut worden.

Een opslagruimte huren voor uw bedrijfsinventaris

Heeft u een overschot aan inventaris binnen uw onderneming dan biedt een bedrijfs opslag huren in Gorinchem de uitkomst! Zoals hierboven al wordt genoemd, variëren de opties tussen de 1m2 en de 18m2, waarmee er voor zowel een kleine als een grote inventaris ruimte is. Heeft u geen goed beeld van welke opslagruimte in Gorinchem de juiste voor u is? Dan helpen onze collega’s u daar graag bij verder.

Een box huren voor het stallen van inboedel

Opslag voor inboedel in Gorinchem kan zowel voor uw persoonlijke als bedrijfs inboedel een goede optie zijn. Gaat u met uw gezin of met het bedrijf verhuizen naar een nieuwe locatie waar de inboedel nog geen nieuwe plek kent. Dan kunt u het tijdelijk opslaan in een opslag in Gorinchem. Een tijdelijke opslagruimte huren in Gorinchem is per direct mogelijk!

Wat ben ik kwijt aan maandelijkse kosten?

Het huren van een opslagbox in Gorinchem is goed betaalbaar. Wilt u opslagruimte huren tegen goede prijzen in Gorinchem, dan bent u bij Easybox aan het juiste adres! Wilt u graag weten welke tarieven wij bieden per opslagruimte? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord. Een opslagruimte in Gorinchem is tevens per direct te huren, en binnen een periode van een maand opzegbaar.

Wilt u over gaan tot het huren van een opslagruimte bij Easybox?

Opslag in Gorinchem huren komt op een simpele manier tot stand. Vraag via het bovenstaande formulier een vrijblijvende offerte aan, benoem hierin ook uw wensen. Op deze manier kunnen wij een zo’n gepast mogelijk offerte aan u aanbieden. Een opslagbox is te huur in Gorinchem vanaf het moment van tekenen tot een maand na de opzegging.

Te huur opslagruimte in Gorinchem!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. 

Waarom anderen mensen voor Easybox gaan

Op zoek naar de ultieme opslagoplossing voor uw kostbare bezittingen? Zoek niet verder! Easybox is de topkeuze voor talloze particulieren en bedrijven die een betrouwbare opslagpartner nodig hebben. Met een scala aan mogelijkheden zoals een opslagbox in Gorinchem en opslag rond Gorinchem onderscheiden wij ons door onze dienstverlening op maat, aantrekkelijke prijzen en strategische locaties in Zuid-Holland, Brabant en Utrecht.


Easybox is uniek in het aanbieden van een uitgebreide selectie opslagunits in diverse afmetingen en uitvoeringen. Hierdoor vindt u gegarandeerd de ideale opslagruimte huren in Gorinchem die past bij uw voorkeuren en budget. Bovendien zijn onze opslagruimtes uitstekend beveiligd en gemakkelijk toegankelijk, zodat u uw spullen veilig en comfortabel kunt opslaan.

Kiezen voor opslagruimte Gorinchem met Easybox is een probleemloze ervaring. Onze warme en deskundige medewerkers zijn altijd bereid om uw zorgen weg te nemen en u te helpen de opslagoplossing te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Bij ons draait alles om transparantie, eerlijkheid en gebruiksgemak – geen ingewikkelde contracten of verborgen kosten.

Easybox is uw ultieme bondgenoot wanneer u voor een huisrenovatie staat, verhuist naar een nieuwe plek, of gewoon extra ruimte nodig heeft voor uw bezittingen. Klanten houden van ons aanpassingsvermogen, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. En met onze intuïtieve online tools wordt het beheer van uw opslagruimte een fluitje van een cent.

Het is tijd om zelf te zien waarom zoveel mensen en bedrijven hun vertrouwen stellen in Easybox als hun go-to storage provider. Kijk op Easybox.nl en ontdek de perfecte opslagbox Gorinchem die aan uw behoeften voldoet. Wij helpen u graag verder!