Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Huur uw opslagruimte in Gorinchem

bij Easybox

Een opbergruimte huren in Gorinchem is voordelig, veilig en makkelijk bij Easybox. Tegen een relatief laag bedrag huurt u al een grote ruimte waarin u uw spullen kunt opbergen. Deze spullen kunt u, dankzij onze transportmiddelen, makkelijk van de box naar uw auto brengen en vice versa. Dit bespaart u eventuele lichamelijke klachten en maakt het verplaatsen meer efficiënt. Wanneer u een opslag ruimte wilt huren in Gorinchem bent u er van verzekerd dat de spullen goed worden bewaakt. Dit is mede dankzij ons camerasysteem dat 24/7 actief is. Geeft u dit nog niet het veilige gevoel waar u naar zoekt? Dan bieden wij gratis een nieuw cilinderslot aan, waar u en alleen u toegang tot heeft.

Waarom voor Easybox Gorinchem kiezen?

Naast dat wij het bewaken van uw spullen prioriteit geven, is Easybox erg flexibel in de samenwerking, contracten, beschikbaarheid en toegankelijkheid. Wanneer u een opslagloods gaat huren in Gorinchem, kunt u er vrijwel direct in. Maken we opzegtermijnen bespreekbaar en inzichtelijk en kunt u voor een groot deel van de week uw spullen bereiken. Namelijk 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur.

Hoe kan ik mijn spullen het best inpakken?

Dit hangt ervan af welke spullen u bij ons opslaat. Aan de hand van een aantal voorbeelden hopen wij een duidelijk beeld voor u te kunnen schetsen voor de aanpak van het inpakken.

Bij Easybox kunt u zowel een kleine als grote opslag box huren. Wanneer u voor de huur van opslagruimte in Gorinchem kiest, heeft u keuze uit een normale opslagruimte of één waarbij de ruimte vocht-, en vorstbestendig is. In het laatste geval hoeft u zich al geen zorgen meer te maken of de machines of vochtgevoelige items waterschade oplopen. Of kunt u tevreden zijn dat uw wijnvoorraad droog en warm opgeslagen ligt.
Nu hoeft u er alleen rekening mee te houden dat de items geen schade oplopen tijdens het verplaatsen. Voorzie in dit geval de spullen van een goed dik deken of een bubbelfolie.
Voor het opbergen van machines raden wij het wel aan om het in een plastic in te wikkelen, zodat er geen stof op plekken komt, waar het niet hoort.

Voor kleinere breekbare items zoals een servies, raden wij aan om de spullen in papier of bubbelfolie in te pakken. Mocht het omvallen, zal dit de schade voorkomen of enorm beperken.

Diverse grootte aan opslagruimte te huur

Huur de opslagruimte per m2 in Gorinchem bij Easybox. Hierbij zijn er diverse soorten ruimten te huur als opslagruimte in Gorinchem: Opslagruimte XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Hierbij is de kleinste opslagruimte vanaf 1m2 en de grootste variant tot wel 18m2. Voor elk type inboedel, bedrijfsarchief of voor de opslag van seizoensgebonden producten wat wils.

De voordelen van huren bij Easybox Gorinchem

  • Opslag ruimte huren in Gorinchem is per direct beschikbaar
  • Huur uw opslagruimte per m2 in Gorinchem. Voor elke situatie een oplossing!
  • Uw spullen staan droog, beschermd en bewaakt in een toegankelijke ruimte
  • Een opbergruimte huren in Gorinchem kan voor zowel korte, als langere duur
  • Onze locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A27
  • Huur uw opslagruimte in Gorinchem om tijdens een verhuizing ruimte te hebben voor meer urgente zaken

Huur nu opslagruimte in Gorinchem. Vraag een offerte bij ons aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in