Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Opslagbox huren

Een opslagbox huren bij u in de buurt

Een opslagbox huren bij u in de buurt, met Easybox kan het! Woont u in Zuid-Holland, Utrecht of Brabant, dan is het mogelijk om bij één van onze vele vestigingen een opslag box te huren. Wij zitten gevestigd in de volgende plaatsen:

 

Bij de diverse vestigingen kunt een van de volgende storage box huren: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. De ruimtes beginnen bij 1m2 en lopen uit tot 18m2 en meer. Een opslagbox huren is de oplossing in veel situaties, waarbij u veel of weinig spullen over heeft. Om een beter beeld te scheppen van wat er mogelijk is, hebben wij dit voorbeeld voor u: In de opslagbox van 1m2 passen circa 10 verhuisdozen. Maar heeft u behoefte om een grotere opbergbox te huren dan biedt de opslagbox van 18m2 plek voor maar liefst 475 verhuisdozen. Voor ieder wat wils! Daarom is Easybox het ideale bedrijf voor een storage box huren. Wilt u bij ons een opslagbox huren, maar zit u met een aantal vragen? Stel ze dan gerust!

Een opslagbox huren voor uw bedrijf

Een storage box huren voor uw bedrijf. Dat is bij Easybox goed mogelijk. Heeft u archieven die u liever elders opslaat, heeft u seizoensgebonden voorraad dat veel ruimte inneemt, of wilt u belangrijke documenten achter slot en grendel hebben? Allemaal situaties waarbij het handig kan zijn om opslagboxen te huren. Dat terwijl u uw spullen heel makkelijk kunt blijven bereiken. Wilt u een storage box huren die gemakkelijk zelf kunt bereiken? Elke vestiging is namelijk 7 dagen in de week geopend van 06:00 tot 23:00 uur. Met uw eigen persoonlijke toegangscode kunt u tussen deze uren vrij inlopen. Wilt u een opslagbox huren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Een opslagbox huren in nare situaties

Een opbergbox huren kan ook een uitkomst bieden in vervelende situaties die zich in uw leven kunnen voortdoen. Bijvoorbeeld bij het overlijden van een dierbare binnen uw familie of vriendenkring. In dit soort situaties kunt u tijdelijk zijn of haar inboedel opslaan in een opslagruimte. Wanneer u een storagebox wilt huren voor deze situatie is het namelijk mogelijk om dit voor een korte periode te doen. Easybox hanteert een opzegtermijn vanaf 14 dagen voor onze opslagboxen. Dit maakt het mogelijk dat wanneer u een opslag box gaat huren u er binnen twee weken al vanaf kunt zijn. In de situatie waarin u zich verkeert heeft u geen tijd en zin om zich hierover druk te maken. Kies daarom voor Easybox en huur opslagruimte.

Een opbergbox huren voor uw spullen? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Easybox.

Klik om meer te lezen op box huren

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in